{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 22. jaanuar

Foto : unsplash / Svitlana    Jäär Armastus. Sa ole...

Foto : unsplash / Svitlana

 

 Jäär

Armastus. Sa oled kindel, et kõikidele probleemidele leidub lahendus ja alati on võimalik rääkida. Töö. Sul on selleks aastaks suured plaanid ja unistused. Tervis. Ära kurna oma organismi ära, sa ei ole enam nii noor. Töö. Väga hea rahaõnn saadab sind täna: kõik võimalused on avatud.

Väike nõuanne: kõik on võimalik sellele, kes usub rohkem iseendasse

 

Sõnn

Armastus. Üks sündmus muudab sind elukaaslasega veelgi lähedasemaks. Töö. Su sihikindlus tuleb sulle kasuks. Tervis. Kõik su terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Lõpuks ometi tuleb oodatud lahendus su probleemidele.

Väike nõuanne: Ära ela ainult teistele

 

Kaksikud

Armastus. Üks inimene, keda sa isegi ei tunne, puudutab täna su südant ja tekitab sinus tundeid, mida sa ammu pole tundnud. Töö. Sulle usaldatakse ühe tähtsa projekti juhtimine. Tervis. Kõik kroonilised tervisehädad hakkavad kaduma. Raha. Sa leiad vahendi, mille abil lahendada oma probleemid.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju sellepärast, mida sa muuta ei saa

 

Vähk

Armastus. Üks sinust palju vanem inimene tekitab sinus soovi kogeda keelatud armastust. Töö. Ole ettevõtlikum. Tervis. Mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sulle praegu muret valmistada. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks


 

 

Lõvi

Armastus. Võiks öelda, et armastuse ingel ise on hakanud hoolitsema sinu elu ja saatuse eest. Lase tal tegutseda, ta toob sulle õnne kaasa. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su pingutused ära tasuma ja mitte vähe: ole valmis headeks uudisteks! Tervis. Su tervis on taas hea ja ei tohiks sulle muret valmistada. Raha. Sa võid leida täna lahenduse oma muredele.

Väike nõuanne: pane oma eesmärgid paika

 

Neitsi

Armastus. Katsu midagi ette võtta, et muuta oma suhet paremaks. Töö. Sa võid täna suuri asju korda saata. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Sa võid sooritada ühe väga hea tehingu täna.

Väike nõuanne: ära anna alla ja ära kaota lootust

 

Kaalud

Armastus. Sinu ja su elukaaslase suhe on muutunud liiga üksluiseks, katsu ise midagi omalt poolt teha, mis tooks su suhtesse põnevust. Töö. Kõik läheb täna hästi. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Ära muretse nii palju, näe rohkem lahendusi, kui probleeme. 

Väike nõuanne: kuula rohkem iseennast ja vähem teisi

 

Skorpion

Armastus. Üks kohtumine, mis võib muuta kogu sinu ülejäänud elu, võib täna aset leida. Töö. Võta rohkem aega mõtlemiseks ja ära torma liiga palju. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Tõenäoliselt ei mõtle sa täna eriti oma rahaasjade peale.

Väike nõuanne: vabasta ennast mineviku koormast

 

 

 

Ambur

Armastus. Armastus suure tähega tuleb varsti sinu ellu. Töö. Katsu rohkem keskenduda ja ära ole liiga hajameelne. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Ära unusta pidada oma eelarvest kinni. 

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega

 

Kaljukits

Armastus. Hea periood on sinu elus algamas, täis ilusaid ja meeldejäävaid hetki. Töö. Täna kuuled sa väga häid uudiseid. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Ka selles valdkonnas saadab sind praegu hea õnn. 

Väike nõuanne: ära vaidle kõikidega

 

Veevalaja

Armastus. Täna on õhus kirge ja armastust. Töö. Sa leiad lahenduse ühele keerulisele olukorrale. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Head uudised pole tõesti enam kaugel, seega lõpeta muretsemine.

Väike nõuanne: tee seda, mis sind õnnelikuks teeb

 

Kalad

Armastus. Sa ei lepi enam keskpäraste tunnetega. Töö. Probleeme ei tohiks tekkida. Tervis. Sa oled hea tervise juures. Raha. Su rahaasjad hakkavad paranema alates tänasest päevast.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse tuleviku pärast 

Kommentaare ei ole