{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 21. jaanuar

  Foto : unsplash / Dessy Dimcheva  Jäär Armastus. ...

 

Foto : unsplash / Dessy Dimcheva

 Jäär

Armastus. Paljud teie seast unustavad armastuse pärast kogu ülejäänud maailma. Töö. Tundub, nagu lasub sinu õlgade peal suurem töökoormus, kui teistel. Tervis.. Mitte midagi märkimisväärset, katsu ainult rohkem magada, iga unetund on tähtis. Raha. Kas sa oled hakanud kokkuhoidlikumalt elama? 

Väike nõuanne: milline on sinu meeleseisund ja millises suunas su mõtted liiguvad? Ära unusta, et kõik algab sinu enda peast.

 

Sõnn

Armastus. Ära dramatiseeri asju üle. Mis oleks, kui sa organiseeriksid tänaseks õhtuks midagi mõnusat ja selle asemel, et elukaaslasele peapesu teha, vaataksite koos mõnda head filmi? Töö. Sa ei ole kõigega, mis su töö juures toimub, rahul ja sa otsid teisi ning paremaid võimalusi. Tervis. Kõik läheb hästi, sa tunned ennast hästi. Raha. Ära raiska liiga palju.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees

 

Kaksikud

Armastus. Lahenda oma suhteprobleemid ära ja lõpetage see katkise teleka mängimine. Töö. Kui sa leiad, et sa sinu kohus on olla otsekohene ja öelda kõikidele oma arvamus välja, siis tee seda. Aga ole ka tagajärgedeks valmis. Tervis. Tegele rohkem tervisespordiga. Raha. Muretsemisest üksi ei aita.

Väike nõuanne: vaata, keda usaldad

 

Vähk

Armastus. Ära anna katteta lubadusi. Töö. Sulle valmistab suurt raskust tegeleda iga päev ühe ja sama asjaga, sa leiad, et sa oled võimeline rohkemaks. Tervis. Katsu rohkem spordiga tegelda. Raha. Su majanduslik olukord ei ole väga stabiilne hetkel, võta midagi ette.

Väike nõuanne: hoidu solvavatest märkustest

 

 

 

Lõvi

Armastus. Täna kuuled sa elukaaslase suust häid uudiseid, mida sa ammu oled oodanud. Töö. Su mõtted liiguvad tuleviku suunas ja sa ei ole kindel, kas sa oled teinud õige valiku. Tervis.Sa oled väga heas vormis. Raha. Ole vähemalt täna mõistlik ja ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sa kuuled

 

Neitsi

Armastus. Tänane õhtu peaks tulema sündmusterohke. Töö. Sa ei ole oma tööandjaga rahul. Tervis. Sa oled hetkel väga heas vormis. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem

 

Kaalud

Armastus. Sa leiad rohkem aega oma sõprade, kui elukaaslase jaoks. Töö. Isegi, kui sa ei ole kõiges ülemustega ühel nõul, hoia oma arvamus enda teada. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta su tervise sektorit hetkel. Raha. Su probleemid leiavad peatselt lahenduse.

Väike nõuanne: ära muretse selle pärast, mida sa muuta ei saa

 

Skorpion

Armastus. Ära unusta, et ka oma suhte eest tuleb hoolt kanda. Töö. Sea endale eesmärgid. Tervis. Sa peaksid olema üldiselt hea tervise juures. Raha. Võib-olla külastab väike rahaingel sind juba täna.

Väike nõuanne: sa ei pea ütlema kõike välja, mida sa mõtled

 

 

 

Ambur

Armastus. Ära unusta olla heatahtlikum ja mõistvam nende vastu, keda sa armastad. Töö. Tööasjad tekitavad sinus stressi. Tervis. Ära unusta süüa rohkem aedvilju. Raha. Ära muretse, kõik laheneb ise.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

 

Kaljukits

Armastus. Võib-olla tehakse sulle täna abieluettepanek! Töö. Sa tunned igavust, sa oled ambitsioonikas ja otsid võimalust oma teadmisi ellu rakendada. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: raha ei ole elus kõige tähtsam

 

Veevalaja

Armastus. Sa otsid hingesugulast. Töö. Ole ettevaatlik ja ära sea oma töökohta ohtu. Tervis. Lõpuks ometi hakkab su tervis paranema. Raha. Ära muuda raha oma elus prioriteediks.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega nendega, kes pole seda väärt

 

Kalad

Armastus. Üks tüli ei tähenda veel suhte lõppu. Töö. Hea õnn saadab sind su ettevõtmistes. Tervis. Naudi elu ja lõpeta muretsemine. Raha. Kui kokkuhoidlik sa oled? 

Väike nõuanne: ära nuta minevikku taga

Kommentaare ei ole