{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 7. jaanuar

Foto : unsplash / Greg Rakozy    Jäär Armastus. Kasuta r...

Foto : unsplash / Greg Rakozy

 

 Jäär

Armastus. Kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära ja su elu muutub ilusamaks. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Kõik läheb hästi, hoia ainult rõõmsat meelt ja liigu palju. Raha. Sa oled viimasel ajal üsna mõtlematult kulutanud. Võib-olla heidaksid sa pilgu oma pangaarvele enne, kui liiga hilja on.

Väike nõuanne : usu rohkem iseendasse ja oma unistustesse

 

Sõnn

Armastus. Täna öösel näed sa unes ühte väga olulist inimest oma minevikust, ka tema ei ole sind unustanud. Töö. Sul on väga suured plaanid, hakka tegutsema. Tervis. Sa tunned ennast suurepäraselt, kasuta seda perioodi ära ja see sporti. Raha. Ole ettevaatlikum, sa oled liiga muretu olnud viimasel ajal. Hoidu üleliigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: õnne jaoks võtit ei ole, sest uks on alati lahti

 

Kaksikud

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida su eraelus aga ei midagi ületamatut. Töö. Sul on tunne nagu kasvaksid sul tiivad. tervis. Hoolitse rohkem enda eest. Raha. Katsu paremini hoolitseda oma rahaasjade eest ning võta kasutusele meetmed, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on ainult materiaalsed. Pane prioriteedid paika.

 

Vähk

Armastus. Ära anna katteta lubadusi. Töö. Organiseeri oma töökohustusi paremini ja su tulemused paranevad. Tervis. Liigu rohkem, see teeb head nii vaimsele, kui füüsilisele tervisele. Raha. Viimane aeg hakata kokkuhoidlikumalt elama.

Väike nõuanne: ole rõõmus

 

 


Lõvi

Armastus. Sa katsud muuta oma suhet paremaks. Töö. Sa avaldad teistele muljet ja sinu tööga ollakse rahul. Tervis. Kõik läheb hästi ja aina paremini. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Neitsi

Armastus. Sa igatsed tõeliste tunnete järele. Töö. Sinu pingutused hakkavad vilja kandma lõpuks ometi. Tervis. Väsimuse asemel peaks sul olema rohkem head energiat. Raha. Vaata oma arved üle. 

Väike nõuanne: iga päev on uus võimalus


Kaalud

Armastus. Sa kõhkled liiga palju ja magad head võimalused maha. Töö. Sa oled ettevõtlik ja enesekindel. Ja see tuleb sulle ainult kasuks. Tervis. Sa vajad puhkust. Raha. Pane kulud ja tulud kirja.

Väike nõuanne: ole hea iseenda ja teiste vastu


Skorpion

Armastus. Katsu paremini suhelda oma elukaaslasega. Töö. Täna ei tohiks suuremaid probleeme ette tulla. Tervis. Katsu rohkem liikuda. Raha. Rahaprobleemid muudavad sind murelikuks. 

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale

 

 


Ambur

Armastus. Igavus ei ole kunagi hea märk. Töö. Sulle meeldib su töö, see ongi kõige tähtsam. Tervis. Täna ei ole sul muretseda vaja. Raha. Tõenäoliselt on sul raske kokku hoida.

Väike nõuanne: sinust endast sõltub see, kas sa viid oma eesmärgid ellu või mitte


Kaljukits

Armastus. Täielik vaikus. Aga juba homme võib kõik muutuda. Töö. Sul on selged ideed ja sind kuulatakse. Tervis. Katsu leida väljundeid oma stressi maandamiseks. Raha. Ära kuluta liialt. Pane oma kulutused kirja, see aitab sind.

Väike nõuanne: ole kannatlikum


Veevalaja

Armastus. Sa tunned igavust. Aga kasuta seda perioodi selleks, et õppida iseennast ja oma soove paremini tundma. Töö. Tõenäoliselt just töö juures avaneb sul võimalus oma oskusi näidata ja särada. Tervis. Kas sa ikka hoolitsed oma tervise eest? Raha. Kulutamise asemel leia võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Kalad

Armastus. Ära räägi täna probleemidest. Te olete mõlemad väsinud ja see võib halvasti lõppeda. Töö. Hea õnn saadab sind, kasuta seda perioodi ära. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Kõik läheb väga hästi, head uudised ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: ole sina ise

Kommentaare ei ole