{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuufaasid : vaata, millal on kõige parem aeg juuste lõikamiseks või värvimiseks

  Foto : unsplash / Adam Winger Arvatakse, et kuu seis mõjut...

 

Foto : unsplash / Adam Winger

Arvatakse, et kuu seis mõjutab juuste kasvu. Usud sa siis seda või mitte aga kuukalendri järgi on osad päevad palju sobivamad juuste lõikamiseks ja värvimiseks, kui teised. 

Kasvava kuu ajal on soovitatav lõigata juusteotsi, see paneb juuksed kiiremini kasvama. Spetsialistide sõnul on juuste lõikamiseks kõige paremad päevad need, mis jäävad esimese veerandi vahele ning need, mis on 2 - 3 päeva enne täiskuud. Need päevad on sobivad ka värvi muutmiseks ning juustehoolduse tegemiseks. Teistel päevadel aga, eriti kahaneva kuu ajal, tuleks lasta juustel puhata. See tähendab siis seda, et parem oleks, kui sa sellel ajal oma juukseid ei lõika ega värvi. 

 

 

Kuufaaside järgi on jaanuarikuus kõige paremad päevad juuste lõikamiseks selle eesmärgiga, et panna juuksed kasvama 9 - 14. jaanuar. Kui sa tahad oma juustele kohevust anda ja muuta neid tugevamaks, siis mine juuksurisse pigem 19 - 22. jaanuari vahel. Lase juustel puhata 6 - 8. jaanuari ajal ning 15 - 18. jaanuari vahel.

Veebruaris on aga juuste lõikamiseks kõige parem aeg 5 - 11. veebruar ja 15 - 18. veebruar, sellel perioodil juuste lõikamine aitab juukseid muuta ka kohevamaks ning tugevamaks. Lase juustel puhaga 2 - 4. veebruari ning 12 - 14. veebruari vahel.

Märtsis eelista juuste lõikamiseks 4, 5, 6, 7, 8 ja 9. märtsi ning samuti võid sa juuksurisse minna 14, 15, 16, 17 ja 18. märtsil. Lase juustel puhata ja ära lõika ega värvi oma juukseid 2, 3, 11, 12 ja 13. märtsil.

Kommentaare ei ole