{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob järgmine nädal kõige rohkem õnne

  Foto : unsplash / Lesly Juarez  2022. aasta on vaevu peale...

 

Foto : unsplash / Lesly Juarez

 2022. aasta on vaevu peale alanud, kui juba tunnevad osad inimesed soovi uute muutuste järele. Soovi muuta oma tulevikku paremaks ning kindlamaks. Vähemalt on need ideed, mida planeedid katsuvad meile sisendada. Miks mitte siis kasutada seda perioodi ära. Ja teeme järgnevatel päevadel midagi, mis aitaks meil oma elu paremaks muuta. Tõenäoliselt hakkab meis kõigis väike lootus tekkima, et sellel aastal ehk kõik normaliseerub ja muutub paremaks. Kui palju me aga ise ära teha suudame? Kes meist on kõige rohkem motiveeritud? Kes sihib kõige kõrgemale? 

Järgmisel nädalal saadavad planeedid meile head energiat. Seega võite te kohe võtta suure paberilehe ja pliiatsi ning märkida üles kõik oma uue aasta plaanid ja soovid. 90% tõenäosusega su soovid täituvad. Planeetide seis on lihtsalt selline. 

Kasutage samuti ära oma tuttavate abi, kes võivad teile anda häid ideid ja mõtteid. Jupiter Kalades seab just omavahelise suhtlemise esikohale. Üksteist vastastikku aidates jõuame me kaugemale. Kalade märk muudab meid inimlikumaks. Aitab meil avada silmi ja näha teisi inimesi enda ümber. Toetada oma lähedasi. Aidata neid, kes vajavad abi. 

Kas see ise juba pole märk paremast tulevikust? Lootusekiir tuleb tagasi ja head uudised hakkavad tasapisi meieni jõudma. 

Mis puutub tööasjadesse, kui sa oled paremate pakkumiste otsingul, siis hoia kõrvad lahti ja suhtle inimestega. 

Ka eraelus peaksid muutused aset leidma. Me pöörame rohkem tähelepanu sellele, mis tõesti tähtis on. Oleme enda ja teistega paremas kooskõlas. See võib tunduda küll liiga lihtne aga ainult õnnelikud inimesed võivad teisi õnnelikuks teha. 

 


Järgmise nädala kõige õnnelikum tähemärk on 

AMBUR

Ambur on tuline, suurte plaanidega ja ambitsioonikas. Järgmisel nädalal on ta nagu tuli jää all. Planeet Marsi energia, mida ta sulle saadab, soojendab sind nagu suvepäike. Ja see paneb sind taas elama. Ning tänu sellele algab su elus täiesti uus ajastu. Pane turvavöö kinni, sest sul ei ole vaja algust enam kaua oodata. Ja see tee viib sind sinna, kus sind ootab edu ja õnn. Järgmisel nädalal peaksid su silmad rohkem särama, kui tavaliselt. Kõik asjad hakkavad liikuma just selles suunas, nagu sa oled unistanud. Kõik su plaanid hakkavad taas sujuma. Marsil on sinu jaoks ilusaid üllatusi varuks. Kuni 24. jaanuarini laseb ta sul teha seda, mida hing ihkab, ta laseb sul minna sinna, kuhu sa ise tahad. 

Ja tõenäoliselt kasutad sa seda perioodi ära selleks, et oma patareid hea energiaga täis laadida. Ja tänu sellele kõigele paraneb su tuju. Ja füüsiline vorm. Ning tervis. Mitte miski ei peata sind. Sa oled veelgi rohkem motiveeritud, kui kunagi varem. Sa tahad, et kogu maailm säraks koos sinuga. Ja tänu sinu heale energiale saavad ka su lähedased jõudu edasi minna parema tuleviku suunas. Järgmisel nädalal naudid sa elu ja jagad oma õnne kõigiga. 

 

 

Töö juurest saab häid uudiseid aga

VEEVALAJA

Marss ei võta mitte ainult Amburit oma kaitsva tiiva alla. Sellel nädalal saab Marsi heast energiast kasu ka Veevalaja. Tänu Marsile muutub Veevalaja palju optimistlikumaks, lootusrikkamaks ja julgemaks. Ta julgeb sellel nädalal teha seda, mis talle meeldib. Veevalaja on originaalne. Tõeline tornaado, kes on alati sammu jagu ülejäänud maailmast ees. Ja see on väga hea, sest sellel nädalal tõmbab Veevalaja tähelepanu enda peale ja see võib talle töö juures ühel või teisel moel kasu tuua. Hea õnn naeratab Veevalajale sellel nädalal. 

Mis puutub tööasjadesse, siis on Veevalaja valmis karjääriredelilt üles ronima. Töökoormus ei hirmuta teda, otse vastupidi, see motiveerib teda. Jaanuarikuus peaks ta saama seoses oma tööga väga häid uudiseid. 

Ja see ei ole veel kõik, sest Marss ei ole ainuke planeet, mis talle sellel nädalal head soovib. Saturn toob talle kaasa head rahaõnne, mis aitab Veevalajal oma majanduslikku seisu vaikselt kindlustama hakata. Ja see on väga hea, sest tänu sellele võib Veevalaja edaspidi pühendada rohkem aega oma eraelule. 

Mis puutub armastusse, siis on Veevalaja natuke kergemeelne. Tavaliselt tegutseb ta kõigepealt ja alles siis mõtleb. Õnneks aga toob Saturn natukene romantikat Veevalaja eraellu, mis aitab viimasel oma suhet paremaks muuta. Kas ta aga on üldse tõsiseks suhteks valmis, see on omaette küsimus.  


 

© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole