{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 6. jaanuar

Foto : unsplash / Sweta Meininger    Jäär Armastus....

Foto : unsplash / Sweta Meininger

 

 Jäär

Armastus. Su suhted on korras, kõik läheb nagu ikka ja muretsemiseks pole põhjust. Kui ainult aeg nii ruttu ei läheks... Töö. Mis puutub tööasjadesse, siis jäävad planeedid suhteliselt neutraalseks, anna aga ise takka ja pinguta selle nimel, et endale paremat kohta saada. Tervis. Sa võib olla natuke liiga tundlik ja kannatad viimasel ajal suurema stressi käes, selle tõttu võivad sind kimbutada väiksemad terviseprobleemid. Raha. Ära kuluta nii palju, parem otsi võimalusi, kuidas rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: su unistused ootavad, et sa teeksid esimese sammu ise

 

Sõnn

Armastus. Su elukaaslane tunneb end viimasel ajal natuke üksi, katsu tema jaoks rohkem aega leida. Töö. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Tervis. Söö ainult siis, kui kõht on tühi. Raha. Sellel aastal võta eesmärgiks tõsisemalt tegeleda oma rahaasjadega, pane kõik kulud, tulud ja investeeringud kirja ja pane end kokkuhoiurežiimile.

Väike nõuanne:  unista, armasta, usu ja looda


Kaksikud

Armastus. Viimastel päevadel on kõik läinud rahulikult, nüüd aga hakkavad pinged tekkima. Töö. Täiesti tavaline päev on sind ees ootamas. Tervis. Ära unusta oma tervise eest rohkem hoolt kanda, söö hapukapsast ja võta vitamiine. Raha. Ära käitu liiga mõtlematult.

Väike nõuanne: kunagi ei ole liiga hilja


Vähk

Armastus. Ära lase lähedastel lahendada oma eraelu probleeme. Töö. Kõik ei tule ilmselt sinu ideedega kaasa aga ära anna alla. Tervis. Sa sööd liiga palju ja mõtlematult. Raha. Ära osta kõike, mida hing ihaldab.

Väike nõuanne: ainus koht, kus kõik on võimatu, on sinu enda peas

 

 


Lõvi

Armastus. Täna võib minna arvete klaarimiseks. Katsu olla järeleandlikum ja ütle endale, et targem annab järele. Töö. Sa jõuad igale poole ja tänu sinule saab kõik korda. Tervis. Ära lase mustadel mõtetel enda üle võimust saad. Raha. Katsu olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: kõik on võimalik sellele, kes julgeb


Neitsi

Armastus. Sa mossitad ja jonnid omaette, selle asemel, et rääkida suud puhtaks. Töö. Ole täna ettevaatlikum ja ära ütle midagi, mida teised võiksid valesti tõlgendada. Tervis. Sa magad halvasti ja tunned suuremat väsimust. Raha. Sa võid olla rahulik, head uudised peaksid varsti kohale jõudma. 

Väike nõuanne: Ära lase hirmul enda üle võimust saada


Kaalud

Armastus. Selle asemel, et olla autoritaarne ja võimukas, anna parem nõu. Head nõu, loomulikult. Töö. Tegele rohkem oma asjadega. Tervis. Selle asemel, et tegeleda kõige sellega, mis sinust ei sõltu, lõpeta see pidev muretsemine. Kui su peas on rõõmsad mõtted, paraneb ka su tervis. Raha. Tõenäoliselt ei too tänane päev uudiseid, mida sa ootad.

Väike nõuanne: ole hea ja ära näe halba


Skorpion

Armastus. Armastuse ingel on sind unustanud. Mitte midagi pole silmapiiril ehkki sa oma südames armastuse järele igatsed. Töö. Hoidu klatšimisest, see võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Ära kurna ennast ära, võta aega puhkamiseks. Raha. Täna on kõik võimalik. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid

 

 


Ambur

Armastus. Tõenäoliselt ei ole praegused ajad kõige paremad, liiga palju probleeme ja takistusi tuleb ette. Töö. Mitte midagi märkimisväärset, tavaline rahulik tööpäev. Tervis. Liigne suhkur veres ei tee su tervisele head. Ära seda unusta. Raha. Hoidu suurematest tehingutest täna. 

Väike nõuanne: usu alati, et midagi imelist on juhtumas


Kaljukits

Armastus. Selle asemel, et muuta oma elu ilusaks, rahuldud sa sellega, mis sul juba on ega pinguta oma suhte pärast. Töö. Ole julgem. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Kas su arved on makstud? 

Väike nõuanne: muuda oma mõtteviisi ja kogu su elu muutub


Veevalaja

Armastus. Praegusel perioodil on su mõtted rohkem tööasjade juures ja armastusele ei jää palju ruumi. Töö. Mõned viivitused ja probleemid võivad tekkida. Tervis. Sa oled väsinud ja peaksid rohkem puhkama. Raha. Sa oled viimasel ajal palju kulutanud, katsu edaspidi olla kokkuhoidlikum. 

Väike nõuanne: ütle endale, et täna tuleb ilus päev


Kalad

Armastus. Sa ei mõista, miks su kaaslane ei saa aru sinu soovidest ja vajadustest. Miks sa tunned end kogu aeg nii üksi. Töö. Ole täpsem ja kohusetundlikum. Tervis. Pane prioriteedid paika, nii ei kuluta sa asjatult oma energiat. Raha. Tulevikus, katsu paremini oma rahaasju organiseerida. 

Väike nõuanne: usu oma unistustesse ja su unistused täituvad

Kommentaare ei ole