{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele naeratab rahaõnn 2022. aastal?

Foto : unsplash / Morgan Sessions    2022. aasta on ametliku...

Foto : unsplash / Morgan Sessions

 

 2022. aasta on ametlikult alanud ja ei mis on parem, kui heita pilk horoskoopi ja vaadata, mida tulevikult meile varuks on. Kui kõige tähtsamaks elus jäävad tervis ja armastus, siis täna räägime hoopis rahalisest küljest. Paljusid meie seast on ees ootamas väga head uudised: palgakõrgendus, kõrgem ametikoht, preemiad, ootamatu sissetulek... Vaatame lähemalt, kellest jutt käib.

1. jaanuaril algas uus, 2022. aasta. Sellega koos avanes uus peatükk meie elus. See aasta on alles jõudnud alata aga ilmselt mõtlevad kõik sellele, mis meid ees ootab sellel aastal. Praegu on kõige parem hetk selleks, et võtta pliiats ning märkida üles kõik oma eesmärgid selleks aastaks, oma plaanid ja soovid. Uue aasta algus peaks juba ise kõiki motiveerima. Kui aga õnn oleks meiega ega jätaks meid maha. 

Selleks, et teada saada, mida tulevikul siis meile varuks on, võiks kasutada astroloogiat. Loe horoskoopi ja vaata, mida tähed sulle selleks aastaks lubavad.

 

 

Astroloogide sõnul on kolmel tähemärgil sellel aastal rahaasjades rohkem õnne, kui teistel. Suure tõenäosusega viivad nad kõik oma unistused teoks ning suudavad parandada märkimisväärselt oma majanduslikku seisu. Kes on siis need, kes saavad sellel aastal jõukaks? Kuidas ka ei ole, neid on ees ootamas üle ootuste hea aasta, loodame, et ainult mitte rahaasjades, vaid et hea õnn saadaks neid ka armastuse ja tervise koha pealt.

Ja kordame veel üle, et raha eest õnne osta ei saa, kõige kallim varandus elus on armastus ja tervis. 

Esimene tähemärk, kellele rahaõnn naeratab 2022. aastal on...

 

KALAD

Kalade tähemärk on üks neist, kellele hea rahaõnn sellel aastal naeratab. Ja seda tänu sellele, et kuni 10. maini on hea õnn planeet Jupiter Kalade märgis. Jupiter toob õnne ja rikkust kaasa sinna, kus ta parajasti viibib ja Jupiter on see planeet, mis sümboliseerib raha ja küllust. Ja kuna Jupiter jääb Kalade märki lausa viieks kuuks, siis toob ta Kaladele palju rahaõnne kaasa. 

 


Väga hea rahaaasta on tulemas ka ...

JÄÄRALE

10. maist kuni 28. oktoobrini toob Jupiter head rahaõnne ja rõõmu päevadesse kaasa Jääradele. Tõenäoliselt avaneb sellel aastal Jääradele palju häid võimalusi raha teenimiseks ja selle jaoks ei pea nad isegi pingutama ega vaeva nägema. Raha tuleb ise nende ellu aknast ja uksest.

 

Kolmas tähemärk, kellel sellel aastal väga hästi läheb ja kellel ilmselt raha pärast muretseda ei tule, on...

AMBUR

Terve aasta jooksul saadab Amburit hea õnn rahaasjades. Majanduslik seis hakkab kohe aasta alguses paranema. Amburile tehakse sellel aastal palju häid tööpakkumisi, tõenäoliselt tulebki see aasta töö tähe all. Tõenäoliselt ootab teda ka ees palgatõus, mis võimaldab tal juba suuremaid plaane hakata oma elus tegema. Head uudised ei ole enam kaugel. 



 

© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole