{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 28. jaanuar

Foto : unsplash / Aaron Burden    Jäär Armastus. Kõ...

Foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Kõik läheb täna hästi. Vallaliste jaoks on kõik võimalused valla. Töö. Sa näitad välja häid juhiomadusi ning oled ettevõtlik. Ja ei lase teistel laiselda. Tervis. Sa oled üsna heas vormis aga peaksid endale rohkem puhkust lubama. Raha. Mõned raskused võivad tekkida aga ära muretse, sest Saturn annab sulle kõik vahendid, mida sa vajad oma probleemide lahendamiseks. 

Väike nõuanne: sa pead võtma aega ka iseendale

Õnnenumber: 750


Sõnn

Armastus. Täna tuleb sul üks oluline otsus vastu võtta seoses oma eraeluga. Töö. Mõned raskused ja takistused võivad tekkida aga ära süüdista selles iseennast. Tervis. Katsu rohkem oma tervist hoida. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest ja ära kuula kõikide nõuandeid, nad võivad sind valele teele juhatada. 

Väike nõuanne: ole leplikum nendega, kes sind ümbritsevad nii töö juures, kui kodus

Õnnenumber: 975 


Kaksikud

Armastus. Planeedid ise toovad su ellu täna õnne ja rõõmu. Töö. Sa tahad endale suuremat tegevusvabadust aga see võib tekitada probleeme sinu praeguses töökohas. Tervis. Marss ise toetab sind ja su tervis peaks olema üsna hea. Raha. Saturn manitseb sind ettevaatlikkusele, kasuta seda aega selleks, et organiseerida paremini oma rahaasju. Nii magad saad sa rahulikumalt magada. 

Väike nõuanne: ära oota alati, et teised sind tänaksid ja kiidaksid

Õnnenumber: 129


Vähk

Armastus. Sa oled rahul sellega, mis sul on. Töö. Tõenäoliselt pakutakse sulle juba varsti vastutusrikkamat tööd. Tervis. Katsu paremini jälgida seda, mida sa sööd. Sa oled hakanud viimasel ajal liiga palju rasvast toitu sööma, see ei tee su tervisele head. Raha. Muretsemiseks pole põhjust. 

Väike nõuanne: ära tee kogu aeg samu vigu

Õnnenumber: 947

 

 


Lõvi

Armastus. Suhe elukaaslasega on väga hea, ta annab sulle täna väga head nõu ühes asjas. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja heitma varem magama. Raha. Hoidu ettevaatamatustest. 

Väike nõuanne: organiseeri oma rahaasju paremini, et edaspidiseid probleeme ära hoida

Õnnenumber: 618


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma õnne ja rõõmu. Töö. Kasuta praegust head perioodi ära selleks, et näidata seda, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ära kurna ennast ära ja puhka rohkem. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest, planeetide seis ei ole hetkel kõige parem ja võib sulle kaasa tuua halbu üllatusi. 

Väike nõuanne: ole tähelepanelikum teiste inimeste vastu

Õnnenumber: 939


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis võid sa just täna kohtuda inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Töö. Sa saad kõik, mida sa soovid, seega mine julgelt rääkima ülemusega. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, terve ja rõõmus. Raha. Üldiselt peaks kõik olema rahulik täna ilma suuremate muutusteta.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum oma lähedastega

Õnnenumber: 999


Skorpion

Armastus. Täna oled sa sentimentaalsem ja otsid elukaaslase käte vahelt lähedust, mida sa vajad. Töö. Üks ootamatu viivitus võib kõik su plaanid segi ajada. Tervis. Praegu on väga hea aeg selleks, et hakata dieeti pidama. Raha. Leia tasakaal oma kulutuste ja sissetulekute vahel ja ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: ära mõtle alati nii musti mõtteid ja ära hädalda pidevalt

Õnnenumber: 173

 

 

 

Ambur

Armastus. Kui sa oled üksik, võid sa kohtuda täna teise üksiku südamega, kes otsib samamoodi tõsist suhet nagu sina. Tõenäoliselt on ta sinust palju noorem või siis palju vanem. Töö. Sul on kindlad plaanid ja sa oled otsustanud oma eesmärgid sellel aastal ellu viia. Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis. Raha. Rahaasjad ei tohiks sind muretsema täna panna. 

Väike nõuanne: ole taktitundelisem ja diplomaatilisem

Õnnenumber: 962

 

Kaljukits

Armastus.  Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda, suhe elukaaslasega on nagu alati, suurt kirge ka ei tohiks tekkida. Ja ega sa ei olegi oma hinges eriti kirglik, seega sobib see sulle hästi. Töö. Ole ettevõtlikum. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, ära ainult unusta puhata. Raha. Sul on suured plaanid ja see on väga hea. 

Väike nõuanne: ära suru oma tahtmist läbi vaid võta oma lähedasi, kui oma kõige suuremaid toetajaid

Õnnenumber: 453


Veevalaja

Armastus. Sa tahad lihtsalt olla õnnelik. Ja see on väga hea, sest vähemalt on sul eesmärgid võetud ja sa tegutsed selle nimel. Töö. Sa pead oma asjades korra sisse seadma. Kõikides plaanides ja eesmärkides. Mitte elama õhulossides iga aasta. Tervis. Tervis hakkab sul nüüd paranema. Vähemalt üks mure kaelast ära. Raha. Tegele oma rahaasjadega, mis ei lase sul rahulikult magada. Ainult nii  leiad sa lahendused, mida sa vajad.

Väike nõuanne: kas sa tead, millise otsuse sa pead praegu vastu võtma? Tee rahu minevikuga, pane kõik oma mured ja kahetsused kappi luku taha ära ja sea endale uued eesmärgid. 

Õnnenumber: 877


Kalad

Armastus. Tänane päev tuleb väga paljutõotav, Veenus toob su ellu unustamatuid hetki ning palju armastust. Töö. Sa pead rohkem pingutama täna, seega ära tee liiga palju kohvipause ja ära ole liiga hajameelne. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Investeerida või mitte investeerida, selles on küsimus. 

Väike nõuanne: kui sul on halb tuju, ära ela seda teiste peal välja

Õnnenumber: 401

 

 



Kommentaare ei ole