{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 29. jaanuar

Foto : unsplash / Sandra Frey    Jäär Armastus. Kat...

Foto : unsplash / Sandra Frey

 

 Jäär

Armastus. Katsu rahulikult rääkida probleemide korral ja mitte ärrituda iga pisiasja pärast. Töö. Ära ole nii hajameelne. Sul on küll ja küll aega peale oma tööd mõtelda teiste asjade peale. Tervis. Tervis peaks sul täna hea olema, söö palju porgandeid. Raha. Ole kokkuhoidlikum ja hoidu liigsetest kulutustest. 

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva ära rikkuda

Õnnumber: 491

 

Sõnn

Armastus. Täna juhtub midagi, mis muudab sind veelgi lähedasemaks elukaaslasega. Töö. Otsi häid võimalusi ja uusi väljakutseid. Tervis. Sa oled väga heas vormis täna. Raha. Su plaanid ei ole väga selged hetkel, seega oota veel enne, kui otsustad tegutseda ja pea targematega nõu. 

Väike nõuanne: ka sina oled vigu teinud. Ja mis siis? Vigadest õpitaksegi, see aitab tulevikus neid vältida. Tee rahu oma minevikuga.

Õnnenumber: 554


Kaksikud

Armastus. Kõik läheb väga hästi täna. Ja kui sa oled vallaline ja üle 30.aasta vana, siis muutub su elu juba üsna varsti tänu ühele tundmatule, kellega su elutee ristub peatselt. Töö. Kiire periood on käes, ära kurna ennast liiga palju ära. Tervis. Katsu tervislikumalt toituda. Raha. Sa oled hakanud huvi tundma tehingute vastu, mis tõotavad suurt kasu aga ei anna piisavalt garantiid. Parem, kui sa ei investeeriks sellesse.

Väike nõuanne: see, kui sa tahad, et sinul oleks alati õigus, ei tähenda nagu teised eksiksid

Õnnenumber: 771

 

Vähk

Armastus. Suhe elukaaslasega ei ole halb ja seda sellepärast, et sa ise oled otsustanud olla täna heas tujus. Töö. Ära võta enda peale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad. Tervis. Ära kurna ennast ära, su organism on juba liiga nõrk. Puhka rohkem. Raha. Kasuta oma raha targalt. 

Väike nõuanne: ole tähelepanelik kõige suhtes, mis su ümber toimub

Õnnenumber: 682

 

 

 

Lõvi

Armastus. 2 head planeeti kaitsevad sinu armuelu täna. Need, kes on juba koos, peaksid olema seitsmendas taevas täna. Vallalised aga otsivad oma ellu muutusi ja võib juhtuda, et just täna jõuab õnn ka nende õuele. Töö. Ära torma nii palju ja ära tee ennatlikke järeldusi. Raha. Sa võid leida võimalusi, mille abil parandada oma majanduslikku seisu. 

Väike nõuanne: mõtle täna ainult rõõmsaid mõtteid 

Õnnenumber: 562

 

Neitsi

Armastus. Planeet Marss võib tekitada segadust ja arusaamatusi sinu paarisuhtesse. Töö. Jupiter kaitseb sind ja aitab sul oma ettevõtmised lõpuni viia. Hea õnn saadab sind praegu. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Sa võid parandada oma elujärge. Ja osta varsti maja, millest sa oled unistanud. 

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine, hakka rohkem liikuma, mõtle häid mõtteid ja võta kõike huumoriga.

Õnnenumber: 623

 

Kaalud

Armastus. Mitmed juhuslikud kohtumised leiavad täna aset ja rõõmustavad neid, kes igatsevad hingesõbra järele. Töö. Tänane päev ei tule just kõige kergem. Tervis. Kõik läheb hästi. Jupiter tagab sulle hea tervise. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ole täna rahulikum iseenda ja teistega

Õnnenumber: 496

 

Skorpion

Armastus. Tõenäoliselt tuleb tänane päev sündmusterohke, eriti hea õnn saadab vallalisi. Töö. Sa oled väga ambitsioonikas ja sul on selleks aastaks väga suured plaanid. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Ära lõhu oma eelarvet ära.

Väike nõuanne: sa ei pea enda kanda võtma teiste inimeste muresid

Õnnenumber: 391

 

 

 

Ambur

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma palju armastust. Töö. Praegu on hea periood selleks, et minna ülemusega rääkima ja küsida paremat palka. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Ära soorita rahalisi tehinguid inimestega, keda sa ei tunne. 

Väike nõuanne: katsu mediteerida, see aitab sul luua korda oma mõtetes

Õnnenumber: 130

 

Kaljukits

Armastus. Hea suhe elukaaslasega. Vallalised, hoidke silmad lahti. Töö. Sul on palju häid ideid. Takitusi ei tohiks tekkida. Tervis. Hoia rohkem oma tervist, mine loodusesse jalutama ja ära unusta vitamiine võtta. Raha. Kõik tahavad raha juurde, paljudel on kuu lõpp aga keeruline. Hoidu siiski kahtlastest tehingutest. 

Väike nõuanne: sa pead rohkem magama ja vähem telekat vaatama

Õnnenumber: 122


Veevalaja

Armastus. Sa leiad taas ühise keele elukaaslasega. Kui sa oled vallaline, võib su tee kohtuda täna ühe inimesega, kes ei jäta sind ükskõikseks. Töö. Hea õnn on sinuga praegu. Ja aitab sul edu saavutada. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida aga ära hakka ise liiga palju kulutama.

Väike nõuanne: austa ka teise sõnaõigust

Õnnenumber: 467

 

Kalad

Armastus. Kui sa elad koos kellegagi, siis on 2 võimalust:  täna tuleb rahulik ja tavaline päev või ootab teid ees suurem tüli. Mõned aga kohtuvad oma elu armastusega täna. Töö. Sul on tunne, et sind ei kuulata ega sinu arvamusega ei arvestata piisavalt ja sa tahaksid üldse kõigele käega lüüa. Tervis. Kui tervislikult sina elad? Raha. Muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui midagi suuremat ostad

Õnnenumber: 881

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Kommentaare ei ole