{ads}

HIDE

Viimased

latest

Eesti mehed avaldavad arvamust: Millistest naistest on parem kaarega mööda käia? Avaldage arvamust, kallid naised, mida teie sellest arvate?

  - Ei käi tööl aga naudib hinnalisi asju ja teenuseid. (Enamasti on ta sinust huvitatud senika...

 
- Ei käi tööl aga naudib hinnalisi asju ja teenuseid. (Enamasti on ta sinust huvitatud senikaua, kuni oled mees ja need asjad ja teenused kinni maksad.)

- Räägib peaaegu kõigist halba või on huvitatud kõigi tuttavate eraelust. (Kui ta teeb seda sinu juures teistest, võid kindel olla, et teeb ka sinu kohta ja sinu selja taga. Hangi oma elu, naine.)

- Elamine on sassis juba enne sinu sissekolimist. ("Perenaine on kodu peegel" öeldi vanasti. Tegelikult saab öelda, et kodu on ka perenaise peegel.)

- Ei oska kodus midagi teha. (Et nagu.... muna võiks ikka keeta osata ja tolmuimejad on ka tänapäeval ikka väga lihtsad kasutada. Sa ütled, et ei ole "Köögi-Kata" tüüpi, aga kelle tüüpi sa siis üldse oled? "Laisa-Liisi"?) 
 
 


- Ei loe raamatuid, ei vaata filme ja raske on jututeemat valida. (Liigub legend, et lollid naised on meeste hulgas väga populaarsed. Tegelikult pole midagi hullemat, kui igav ja rumal inimene - kehtib ka meeste kohta - Sellised ajavad sind lihtsalt närvi, kui pead neile kogu aeg kõike "suurest paugust" alates lahti seletama.)

- Igasugu veidrad ja veidrate asjade usklikud (religioonid, kivid, imeravimid, teooriad jne.), veganid, sensitiivid... (Naine valis ise endale elustiili ja kiiksud. Ja just nimelt, need on külge õpitud kiiksud. Sinu elukvaliteet ei pea selle all kannatama. Sa ei pea loobuma ahjust võetud sea kaelakarbonaadi tükist, kuna "Püha Jüri" ütles, et ei tohi, või notsu nuttis, kui tapale viidi või et kuu ja tähtede seis ei luba. Ära suru mulle kiiksusid peale. Mina ei suru enda omasid ju sulle.)

- Feministid (Valged hetero mehed ei ole KÕIGIS maailma hädades süüdi, midagi olete ka teie, naised, vahepeal p**se keeranud. Ja mõnda asja, mida ma ütlen võib ja peabki huumoriga võtma. Ei saa kõige peale solvuda. Enivei, ammu on selgeks saanud, et feministid ei soovi tegelikult võrdseid õigusi meestega. Nagu lavakoomik ja näitleja Bill Burr rääkis, siis naistele meeldib meeste õiguste ja kohustuste hulgas "šopata" nagu poes. Et see on äge ja tore õigus, aga see on liiga raske, või tüütu, või rõve. Tegelikult soovivad feministid ennekõike eelisõigusi meeste üle. Ja ka suhetes tekitavad sellised asjad ainult probleeme juurde.)






- Sinu hobid häirivad teda (On mõnele mehele tema uus pruudikandidaat öelnud a-la "Sa oled muidu täitsa äge, aga sinu jalkakaartide kollektsioon peab kaduma." vms. Krt. minu hobid on osa minust. Need defineerivad mind ning kui sulle need ei sobi, siis võiks "Head aega!" öelda. Enamgi veel, hangi ise endale mingi tegevus aga pea meeles, et teistele ajudele käimine ei liigitu eluterve hobi alla. :D)

- Parandaja/kasvataja (Leiab regulaarselt, et sinus on midagi katki, või sa teed midagi valesti. Erm... Ma olen juba täiskasvanu - noh niivõrd kuivõrd - ja noh, mul ongi mõned kiiksud juures. Pealegi kui minuga sama generatsiooni inimene näägutama kukub siis see selliselt mõjubki. Minu kõrvad lähevadki siis lukku.)

- Sõltlane (alkohol, tubakas ja muud ained ei muuda ei meest ega naist atraktiivsemaks. Naistele mõjuvad need asjad aga isegi laastavamalt. Kahjustab viljakust, väljanägemist, halb hingeõhk, tujukus... Ja muidugi ei tasu unustada ka arvuti ja nutiseadme sõltlast - Sellisel ei ole ei sinu ega su kodu jaoks aega. Lõppkokkuvõttes teeb sama välja kas elad üksi või selle ruumitäitjaga.)




Autor: Alar.S

 

Kommentaare ei ole