{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 30. jaanuar

Foto : unsplash / Tatiana Rodriguez    Jäär Armastu...

Foto : unsplash / Tatiana Rodriguez

 

 Jäär

Armastus. Tänane päev peaks tulema eriti meeldiv ja üllatusterohke. Töö. Sa tegeled ühe projektiga, mis on sulle endale tähtis. Tervis. Kui sul on raske magada, siis söö õhtuti midagi kergemat ja mõtle ainult headele asjadele. Raha. Ole edaspidi ettevaatlikum. 

Väike nõuanne: sa pead muutma oma eluviise paremaks

Õnnenumber: 765 


Sõnn

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, tunned sa täna suuremat lähedust ning õrnust tema vastu. Kui sa oled vallaline, otsid sa tõenäoliselt hingesõpra. Töö. Suhted osade töökaaslastega on pingelised ja sul on tunne, et kõik tähtsad projektid usaldatakse teistele. Tervis. Lõpuks ometi paraneb su enesetunne. Raha. Kõik läheb hästi ja mõned head võimalused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: muretsemine ei aita sind elus edasi

Õnnenumber: 506


Kaksikud

Armastus. Praegune elu peaks olema üsna õnnelik.Töö. Merkuur kaitseb sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa pead hakkama tervisesporti tegema, see on kõige parem võimalus, kuidas oma stressi maandada. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära täna, Saturn aitab sind raskustest üle saada.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma päeva ära rikkuda

Õnnenumber: 840

 

Vähk

Armastus. Sa tahad muuta oma suhet värskemaks. Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale. Tervis. Praegusel ajal pead sa endale rohkem puhkust lubama. Raha. Täna võib su majanduslik olukord märkimisväärselt paraneda. 

Väike nõuanne: pane oma eesmärgid paberile kirja

Õnnenumber: 912

 

 

 

Lõvi

Armastus. Kõik need paarid, kelle suhe pole olnud viimasel ajal kõige parem, peaksid täna leidma taas ühise keele. Töö. Saturni praegune aspekt võib kaasa tuua viivitusi ning takistusi, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Ära unusta süüa rohkem vajalikke vitamiine ning mineraale sisaldavaid aedvilju, mida su tervis vajab praegu. Raha. Õnne planeet Jupiter avab sulle palju häid võimalusi. 

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi

Õnnenumber: 718

 

Neitsi

Armastus.  Sa igatsed sellise armastuse järele nagu filmis. Tavaline igapäevane elu ei paku sulle seda. Muutudes nõudlikuks iseenda ja teiste vastu, muudad sa ise oma elu keeruliseks. Töö. Selleks, et häid tulemusi saada, pead sa õppima kannatlikkust ning pingutama rohkem. Ära arva, et sulle tuuakse kõik kandikul kätte. Tervis. Sa pead midagi ette võtma, et muuta oma vaimset ja füüsilist tervist paremaks. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: saa oma hirmudest üle ja ära ela oma halba tuju teiste peal välja. 

Õnnenumber: 897


Kaalud

Armastus. Veenus ise mõjutab sinu armastuse sektorit. Ja see peaks sulle kaasa tooma väga palju head õnne kõikides su ettevõtmistes. Töö. Planeetide seis on üsna soodne sinu jaoks, kasuta ära oma tutvusi selleks, et leida paremaid võimalusi. Tervis. Sa pead muutma oma toitumist, kui sa ei taha oma tervist ja kehakaalu ära rikkuda. Raha. Uraan võib panna sind suuremaid kulutusi tegema. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga autoritaarseks, see võib sulle endale kahju teha

Õnnenumber: 643


Skorpion

Armastus. Ära kogu ilusaid südameid enda ümber ja ära katsu armukadedaks ajada inimest, keda sa armastad. Töö. Võib-olla avaneb sul võimalus luua uusi tutvuseid ning saada uusi kontakte inimestega, kes võivad sulle kasulikuks osutuda tööalases sfääris. Tervis. Kõik teavad, kui kallis on tervis, vähesed aga viitsivad oma tervise eest hoolitseda. Raha. Marss aitab sul julgeid otsuseid langetada ning leida lahendusi su rahaprobleemidele. 

Väike nõuanne: ära ela kahetsustega: mis tehtud, see on tehtud. 

Õnnenumber: 670

 

 


Ambur

Armastus. Saturn toetab sind. Ja paljude teiste planeetide seis on sinu jaoks soodne ning see kõik võib tähendada, et kui sa otsid oma ellu armastust, võib täna su tee ristuda õige inimesega. Töö. Seda, et sa suudad lahendada kõiki probleeme, on juba märgatud. Jätka samas vaimus. Tervis. Kui sa tahad paarist üleliigsest kilost vabaneda, pead sa mõistlikumalt sööma hakkama. Raha. Neptuun aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada. 

Väike nõuanne: ära ole nii ükskõikne kõige suhtes

Õnnenumber: 456

 

Kaljukits

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida sinu paarisuhtes. Töö. Suhe töökaaslastega ei ole hetkel kõige siiram, sa kahetsed endisi aegu taga. Tervis. Sa ei tea, kuidas oma masendushoogudest lahti saada. Kõige parem oleks muuta midagi oma igapäevases elus. Raha. Ära riku oma eelarvet ära. 

Väike nõuanne: kuula ära ka teiste inimeste arvamust

Õnnenumber: 876

 

Veevalaja

Armastus. Ära otsi juhusuhteid ja ära muuda oma elu ise keeruliseks. Töö. Ära aja kogu aeg oma jonni ja katsu ka teiste vaatenurka mõista. Tervis. Söö korralikult täna. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema. 

Väike nõuanne: Ära unusta magada vähemalt 8 tundi öösel

Õnnenumber: 655


Kalad

Armastus. Sa vajad armastust ja tahad olla õnnelik. Töö. Sa oled otsustanud sellel aastal viia oma plaanid ellu ja tegutsed iga päev selle nimel. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja ära unusta, et raha eest õnne osta ei saa aga meie tarbimisühiskonnas on raske ilma rahata elada.

Väike nõuanne: ära lihtsalt ela vaid vii oma unistusi ellu

Õnnenumber: 734



 

 


Kommentaare ei ole