{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Tom Van Soens

Armastus

Paaridele :  praegu on kõige targem olla võimalikult mõistev ning tolerantne. Kui sa kogu aeg tahad, et viimane sõna sulle jääks ja oled nii kangekaelne, võib see kõik lõppeda ühe suure tüliga ja sina oled see, kes peab selle eest kallist hinda maksma pärast.

Vallalised : su elu võib muutuda põnevamaks. Oled sa siis noor ja vallatu või vanem ja targem: su tee peaks ristuma inimesega, kes toob su ellu rohkem rõõmu. 


Raha

Ole valmis huvipakkuvateks võimalusteks. Sa võid sellel nädalal teha sooritada kasulikke tehinguid, mis tõotavad sulle kasu sisse tuua. Ja muuta oma majanduslikku seisu paremaks. 

 


Tervis

Päike, Merkuur ja Uraan toetavad sind hetkel ja selle tõttu ei tohiks haigused sind väga kimbutada. Jõudu ning energiat peaks sul olema isegi rohkem, kui vaja ja võib juhtuda, et takistab sul rahulikult magada. Katsu sellepärast leida võimalusi, kuidas pingeid maandada.

 

Töö

Tõenäoliselt otsustad sa sellel nädalal suud puhtaks rääkida ning ütled paarile töökaaslasele seda, mida sa tegelikult nende käitumisest arvad. Sa näitad neile nende koha kõikide ees kätte. 

 

Pere

Sellel nädalal võid sa muutuda natuke liiga autoritaarseks ja nõudlikuks oma pereliikmete vastu. Kui sa oled otsustanud hakata oma lähedasi ümber kasvatama, katsu vähemalt teha seda rahulikult ja ära mängi diktaatorit.

 

 

Kommentaare ei ole