{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 15. jaanuar

  Foto : unsplash / Mara Ket Jäär Armastus. Võib-ol...

 

Foto : unsplash / Mara Ket

Jäär

Armastus. Võib-olla tuleks elada natuke oma elus ja olla mõnda aega eraldi, selle jaoks, et paremini teineteist leida. Töö. Stress muutub kurnavamaks, katsu rohkem puhata. Tervis. Väga hea periood. Raha. Hetkel on sul head väljavaated.

Väike nõuanne: õnne ei ole vaja kaugelt otsida

 

Sõnn

Armastus. Katsu paremini oma elukaaslast mõista ning arvesta ka tema soovidega. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, ära lase oma tuju sellest rikkuda.  Tervis. Sa muretsed liiga palju oma tervise pärast. Raha. Kasuta praegust planeetide seisu ära ja otsi võimalusi, kuidas oma raha paremini paigutada.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid ja head asjad hakkavad juhtuma

 

Kaksikud

Armastus. Sa võid ühe suure tüli ära hoida, kui oled mõistvam ja katsud paremini suhelda. Töö. Sa ei saa täna oodatud tulemusi. Tervis. Stress ei ole tervisele hea. Raha. Hea õnn naeratab sulle praegu rahaasjades, kasuta seda perioodi ära.

Väike nõuanne: ära mõtle sellele, mis võib halvasti minna: mõtle selle peale, mis võib hästi minna

 

Vähk

Armastus. Kui sa asjatult otsid seda inimest, kes sind mõistab, siis äkki otsid sa teda valest kohast? Töö. Liiga palju arusaamatusi ja lahkhelisid võib tekkida kolleegide ja klientidega. Tervis. Selleks, et terveks jääda, on sul energiat juurde vaja. Ja selle jaoks pead sa tervislikumalt toituma. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: näe kõiges midagi head

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sa tahad midagi enamat, kui igapäevast rutiinset elu. Töö. Liiga palju hõõrumisi ja klatši on sinu ümber, see mõjub väsitavalt su vaimsele tervisele. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Asjad peaksid hakkama paremuse suunas liikuma. 

Väike nõuanne: muuda oma hirmud ja kartused positiivseks mõtteks

 

Neitsi

Armastus. Ära ole nii tormakas. Töö. Kõik peaks hästi minema, ainsal tingimusel, et sa ise kõike ilusat ära ei riku. Tervis. Hoidu liialdustest. Raha. Planeedid ennustavad, et rahalaev peaks sind peatselt külastama.

Väike nõuanne: selle asemel, et pidevalt mõtelda kõige peale, miks sa õnnetu oled, katsu näha rohkem head kõiges.

 

Kaalud

Armastus. Sa ootad, et teine inimene teeks esimese sammu sinu suunas. Töö. Sa ei ole heas tujus täna. Ära riku ainult teiste päeva ära. Tervis. Hea periood, et hakata tervislikumalt elama. Raha. Otsi võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ela oma elu ja tee seda, mis sind õnnelikuks teeb

 

Skorpion

Armastus. Sa oled hiljuti haiget saanud ja sul on raske andestada. Töö. Võimalikud pinged töökaaslastega. Tervis. Suur väsimus, katsu rohkem puhata. Raha. Hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: positiivne mõtlemine muudab su elu imeliseks

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa tahad vaheldust oma ellu. Töö. Sul puudub aeg ja jõud selleks, et kõike ära teha, mida vaja. Tervis. Sa ei oska puhata. Raha. Sa peaksid saama juba varsti suurema summa raha.

Väike nõuanne: naerata rohkem

 

Kaljukits

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida aga ei midagi tõsist. Töö. Sulle usaldatakse suuremaid kohustusi. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Hoia kokku.

Väike nõuanne: ära usu kõike

 

Veevalaja

Armastus. Sa tahad rohkem romantikat oma ellu. Töö. Mõned raskused võivad tekkida sinu enda keerulise iseloomu tõttu. Tervis. Ole ettevaatlikum väljas. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: võta aega maha ja naudi rohkem elu


Kalad

Armastus. Täielik vaikus. Töö. Sa võid täna suuri asju korda saata. Tervis. Parem, kui sa ei kurna oma organismi ära ja toitud tervislikumalt. Raha. Head mõtted tulevad sulle täna pähe, mille ellu viimine sõltub ainult sinust endast.

Väike nõuanne: katsu näha rohkem head

 

Kommentaare ei ole