{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 16. jaanuar

Foto : unsplash / Toa Heftiba    Jäär Armastus. Su ...

Foto : unsplash / Toa Heftiba

 

 Jäär

Armastus. Su elus on olnud ilusamaid aegu. Ära näe kõike liiga mustas valguses. Igas inimeses on ka häid külgi. Töö. Mõned delikaatsed olukorrad võivad tekkida. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja koos sellega paraneb su üldine tervis, tuju ning isiklik rahulolu. Kõik on kättevõtmise küsimus. Raha. Hoidu mõtlematutest tegudest ja käi targalt oma rahaga ümber. 

Väike nõuanne: ära raiska oma aega

 

Sõnn

Armastus. Sul on tunne, et su praegune suhe ei tee sulle head. Mõtle sellele, mida sina oma elust tahad. Töö. Ole autoritaarsem. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ole sihikindlam oma ettevõtmistes

 

Kaksikud

Armastus. Vali paremini oma sõnu täna ja katsu olla natukenegi armastusväärsem. Töö. Sul on tunne, et sa ei liigu oma tegemistega edasi ja see mõjub sulle masendavalt. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Praegu on sul väga head väljavaated, hoia silmad lahti. 

Väike nõuanne: ära lase teiste kadedusel oma päeva ära rikkuda

 

Vähk

Armastus. Ära ela ainult romaanides ja filmides. Muuda oma elu ilusaks. Töö. Sa ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest täna. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära unusta, et ainsad piirid on need, mis on sinu enda peas

 

 

 

Lõvi

Armastus. Ära muutu liiga äärmuslikuks. Töö. Mõned takistused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Hea periood selleks, et leida paremaid võimalusi oma raha paigutamiseks. 

Väike nõuanne: vabasta ennast oma muredest, mis ei lase sul rahulikult elada


Neitsi

Armastus. Viimane nädal oli üsna ilus, nüüd aga hakkavad probleemid tekkima väikestest asjadest. Töö. Suhe ülemustega ei ole just kõige parem. Tervis. Hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Hea õnn on praegu sinuga.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimestega, kes pole seda väärt


Kaalud

Armastus. Su mõtted on rohkem töö, kui armastuse juures. Töö. Ära murdu ja katsu säilitada rahu igas situatsioonis. Tervis. Sa pead rohkem magama hakkama, su organism vajab puhkust. Raha. Kui sa teed õigeid otsuseid, võid sa saada suurt kasu.

Väike nõuanne: ära vaidle iga kord - targem annab järele


Skorpion

Armastus. Sa mõtled ikka veel oma endise kallima peale. Töö. Sa tunned suurt igavust ja igatsed väljakutsete järele. Tervis. Ole ettevaatlik väljas, õnnetus ei hüüa tulles. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind praegu. Unista suurelt. 

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat

 

 


Ambur

Armastus. Üksluisus ja igavus ei tee su suhtele head. Töö. Mõned takistused ja viivitused võivad tekkida. Tervis. Sa pead õppima puhkama. Raha. Head väljavaated, mis võimaldavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum


Kaljukits

Armastus. Täna võib minna arvete klaarimiseks. Ära unusta, et kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja. Töö. Sa oled liiga ambitsioonikas. Tervis. Stress ei tee sulle midagi head. Raha. Hea õnn aitab sul oma rahaprobleeme lahendada.

Väike nõuanne: ära unusta, et raha eest õnne osta ei saa


Veevalaja

Armastus. Sul on raske usaldada teisi inimesi, sest sa oled liiga palju petta saanud. Töö. Töö juures valitsev õhkkond ei ole just kõige parem. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Tee plaanid ja sa leiad vajalikud vahendid. 

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat tühjade vaidluste peale


Kalad

Armastus. Sa tunned end praegu hästi. Töö. Liigne rutiin ja üksluisus mõjuvad kurnavalt. Tervis. Sa tunned väsimust ja vajad puhkust. Raha. Sa võid leida häid ideid täna, kuidas panna oma raha kasvama.

Väike nõuanne: ära unusta oma sõpru

Kommentaare ei ole