{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 24. jaanuar

Foto : unsplash / Bob Canning    Jäär Armastus. Jup...

Foto : unsplash / Bob Canning

 

 Jäär

Armastus. Jupiter ise hoolitseb selle eest, et kõik hästi läheks. Töö. Ole nõudlikum iseenda ja teiste suhtes, ära muutu liiga hooletuks. Tervis. Isegi viirushaigused ei pääse sulle ligi. Raha. Ole ettevaatlikum, sest su olukord ei ole kõige parem.

Väike nõuanne: võta rütmi maha ja ära torma kogu aeg

 

Sõnn

Armastus. Rõõmusta, sest suur armastus on sinu poole teel: teie teed on määratud ristuma juba varsti. Töö. Väga head väljavaated avanevad sulle, vaata, et sa kõike ilusat ise ära ei riku ainult ja kontrolli oma käitumist paremini. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Aga vaata, et sa liiga hilja magama ei heida ja ära unusta, et magada tuleb vähemalt 8 tundi öösel. Raha. Sul on raske hetkel kokku hoida, tundub nagu raha kaoks sõrmede vahelt. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest

 

Kaksikud

Armastus. Kodune õhkkond on rahulik. Töö. Mõned takistused võivad tekkida aga süüdistada võid sa ainult ennast. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Planeedid aitavad sul terveks saada, kui sul peaks terviseprobleeme olema. Raha. Praegune olukord ei ole kõige stabiilsem.

Väike nõuanne: lõpeta muretsemine ja naudi rohkem elu

 

Vähk

Armastus. Ole rahulik, sest kõik läheb hästi. Väga ilus periood on sinu elus algamas. Töö. Planeedid jäävad üsna neutraalseks selles, mis puutub sinu tööasjadesse. Tervis. Sa oled hea tervise juures. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: sa ei pea kõikidele meeldima

 

 

 

Lõvi

Armastus. Hea õnn saadab sind praegu, unista suurelt. Töö. Ole ettevaatlikum ja pea oma konkurente silmas. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Ära lükka homse peale seda, mida sa võid täna ära teha.

Väike nõuanne: ära vaeva oma pead teiste pärast.

 

Neitsi

Armastus. Täna kuuled sa häid uudiseid. Töö. Kõik peaks minema rahulikult. Aga sa ise oled muutunud oma töö suhtes ükskõikseks. Tervis. Muretsemiseks pole sugugi põhjust. Mitte ükski planeet ei ohusta su tervise sektorit ja sa peaksid olema tervise. Raha. Ära ole nii enesekindel ja optimistlik, parem hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära lase teiste halval tujul oma päeva rikkuda

 

Kaalud

Armastus. Võimalik, et sa kohtud inimesega, kelle vastu sul tekivad sügavamad tunded. Töö. Ole ettevõtlikum. Tervis. Midagi tõsist sul täna karta ei ole vaja. Raha. Hoidu suurtest kulutustest.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat

 

Skorpion

Armastus. Ära mängi jaanalindu ja katsu oma probleemidele lahendus leida. Töö. Ära ole nii hajameelne. Tervis. Mine loodusesse kõndima. Raha. Täna võid sa saada väga häid uudiseid!

Väike nõuanne: ära muutu nii nõudlikuks enda ja teiste suhtes

 

 

 

Ambur

Armastus. Su suhe muutub täna veelgi lähedasemaks kallimaga. Töö. Mõned muutused võivad tekkida aga need tulevad sulle ainult kasuks. Tervis. Muretseda ei ole vaja. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju ja ole enesekindlam

 

Kaljukits

Armastus. Kõik läheb hästi. Töö. Sa tahad väljakutseid, mis võimaldaksid sul oma teadmisi proovile panna. Tervis. Praegusel ajal on kõige tähtsam jääda rahulikuks ja võtta kõike filosoofiliselt. Muretsemine teeb ainult haigeks. Raha. Ole ettevaatlikum ja näe kaugemale.

Väike nõuanne: ole optimistlikum 


Veevalaja

Armastus. Praegune periood su elus peaks olema õnnelik. Töö. Sa kaitsed iga hinna eest oma huve, vaata, et sa ennast ära ei kurna. Tervis. Mitte ükski planeet ei ohusta sinu tervist ja seda parem. Raha. Hoidu suuremate kulutuste tegemisest täna.

Väike nõuanne: ära lükka kõike homse peale


Kalad

Armastus. Õhus on armastust. Töö. Ära lase endale liiga teha. Tervis. Su tervis on üsna hea hetkel. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: puhka rohkem ja mõtle vähem

Kommentaare ei ole