{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Joshua Fuller

 

 Armastus

Paaridele : võttes arvesse praegust planeetide seisu on parem, kui sa suudad jääda igas olukorras rahulikuks. Ära näita välja, kui miski sind vihale ajab või ärritavalt mõjub, sest tagajärjed võivad sind ennastki üllatada. Seega, ole ettevaatlik.

Vallalised: võttes arvesse Veenuse seisu, on järgmisel nädalal sinu jaoks väga ilus üllatus varuks, mis peaks tooma õnne sinu igasse päeva. 

 

Raha

Su majanduslik seis on üsna hea hetkel. Kui sa oled ka edaspidi ettevaatlik ja mõistlik, siis leiad sa vahendi, mille abil oma olukorda veelgi paremaks muuta. Aga katsu mitte raha ise laenata ega anda teistele laenu, see rikub ainult suhteid ära.

 

 

Tervis

Tänu Marsi aspektile, peaks su tervis sellel nädalal olema väga hea. Ka Jupiter on sinu suhtes heatahtlikult meelestatud, kaitstes sinu üldist tervist ning parandades sinu enesetunnet. Ära ainult maiusta nii palju, sest see ei tee su tervisele midagi head.

 

Töö

Meeskonnatöös võib ette tulla mõningaid probleeme aga sa ei saa sellest üle ega ümber. Sa pead kõik kannatlikult välja taluma, muud ei jää lihtsalt üle.

 

Pere

Pere on sinu jaoks sellel nädalal kõige tähtsam. Suhe lastega paneb sind ennast hästi ja vajalikuna tundma. See nädal peaks sulle kaasa tooma väga häid uudiseid.

Kommentaare ei ole