{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 17. jaanuar

  Foto : unsplash / Jonathan Pie  Jäär Armastus. Ju...

 

Foto : unsplash / Jonathan Pie

 Jäär

Armastus. Jupiter võib sind muuta nõudlikumaks oma kaaslase suhtes, suuna oma mõtted mujale ja ära tekita ise probleeme. Töö. Täna on sul tõesti raske keskenduda oma töökohustuste täitmisele. Tervis. Ära unusta iga päev piisavalt liikuda. Raha. Su sissetulekud hakkavad kasvama. 

Väike nõuanne: ära lase teistel oma tuju rikkuda

 

Sõnn

Armastus. Selleks, et imed hakkaksid juhtuma, pead sa imedesse uskuma. Töö. Mõtted on tuleviku juures. Ära muretse liiga palju. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta su tervise sektorit. Raha. Viimaste kuude probleemid leiavad lahenduse.

Väike nõuanne: ära ärritu nii tihti iseenda ja teiste peale

 

Kaksikud

Armastus. Selleks, et pingeid ei tekiks, hoia täna keelt hammaste taga. Töö. Sa vajad puhkust. Ära võta kõike nii isiklikult, mida sa täna kuuled. Tervis. Probleeme ei tohiks tekkida. Raha. Kõik mured lahenevad, seega ole rahulik.

Väike nõuanne: ära kuluta oma närve vaidlemise peale

 

Vähk

Armastus. Ära unusta jääda igas olukorras rahulikuks ning mõistvaks. Töö. Sul on tunne, et ülemused ei ole su tööga rahul. Katsu rääkida sellest, mis sind murelikuks teeb. Suhtlemine aitab lahendusi leida. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Viimasel ajal ei ole kõik läinud nii hästi nagu sa oleksid soovinud aga nüüd leiad sa võimalusi, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: vii alustatu alati lõpule

 

 

 

Lõvi

Armastus. Suhtlemine aitab kõikidest raskustest üle saada. Töö. Planeetide seis võib kaasa tuua mõningaid pettumusi töö juures. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Juba varsti ootavad sind väga head uudised, mis avavad sulle uusi võimalusi.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva

 

Neitsi

Armastus. Ole järeleandlikum ja leebem. Töö. Ära tee liiga suuri plaane, sest asjad ei pruugi täna minna nii nagu sa oleksid soovinud. Tervis. Söö tervislikumalt ja liigu rohkem. Raha. Ootamatu sissetulek rõõmustab sind ja võimaldab sul suuremaid plaane teha.

Väike nõuanne: ära võta elu nii tõsiselt


Kaalud

Armastus. Täielik rahu ja vaikus, sa hakkad juba kahtlema, kas armastust üldse olemas on mujal, kui raamatutes ja filmides. Töö. Mõned raskused võivad tekkida. Tervis. Ükski planeet ei mõjuta sinu tervise sektorit ja seda parem. Raha. Probleemid lahenevad ja su rahaasjad võtavad uue ja parema suuna.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Skorpion

Armastus. Su ei mõtle eriti oma paarisuhte peale hetkel. Töö. Tõenäoliselt on keegi otsustanud muuta su elu kibedaks, ole valvel ja ära lase endale liiga teha. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Leia häid võimalusi, kuidas oma raha paigutada.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks

 

 


Ambur

Armastus. Katsu lahendada oma suhteprobleemid. Töö. Sul on tunne, et sulle antakse rohkem kohustusi, kui teistele. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Sa leiad võimaluse, kuidas paremini oma rahaasju organiseerida.

Väike nõuanne: ära otsusta kõike teiste eest


Kaljukits

Armastus. Ära suru oma arvamust teistele peale, ka teistel on õigus elada ja hingata. Töö. Su ettevõtmisi saadab hea edu. Tervis. Sa peaksid olema täna heas füüsilises ja vaimses vormis. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära unusta tunda huvi oma lähedaste käekäigu vastu


Veevalaja

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa oled ikka õnnelik oma elukaaslasega. Töö. Sa tahad suuremat tegevusvabadust. Tervis. Sa oled heas vormis aga ära unusta sellegipoolest jälgida paremini oma toitumist. Raha. Praegusel hetkel on sul head väljavaated.

Väike nõuanne: suuna oma mõtted mujale, kui masendus peale tuleb


Kalad

Armastus. Ole kannatlikum. Töö. Ära muutu nii autoritaarseks töö juures. Tervis. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Otsi paremaid võimalusi raha paigutamiseks. 

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega

Kommentaare ei ole