{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Yulian Karadzhov

 

 Armastus

Paaridele : kodune õhkkond on sellel nädalal ilmselt pingeline. Et halvemat ära hoida, valva paremini oma sõnu ja ära vihasta kogu aeg. Kui sa suudad rääkida rahulikult ja keerutamata, siis läheb kõik hästi.

Vallalised : Marss muudab sind veelgi kirglikumaks. Marss võib su ellu tuua ka uusi kohtumisi inimestega, kes ei sobi sulle aga alati. Sellepärast ära hakka teiste tunnetega mängima, sest olukord võib ühel või teisel hetkel sinu vastu pöörduda.

 

Raha

Väga head väljavaated on sul praegu. Sa võid leida lahenduse ühele keerulisele probleemile või siis leida parema võimaluse oma raha paigutamiseks. Hoidu liigsest kulutamisest.

 

 

Tervis

Üldiselt oled sa hea tervise juures. Aga ära unusta, et Neptuuni halb aspekt võib tekitada mõningatel teie seast probleeme vererõhuga või vereringega. 

 

Töö

Planeetide mõju tõttu tunned sa suuremat soovi tegutseda sõltumatult. Ja see võib tekitada probleeme töö juures. Sul on raske tegeleda oma tavapäraste töökohustustega.

 

Pere

Sellel nädalla avaneb sul võimalus rääkida avameelselt oma pereliikmetega, eriti lastega ning rääkida asjadest, millest te tihti just ei räägi. Kasuta seda aega ära selleks, et lahendada mõned probleemid, mis hakkavad juba tõsisemaks muutuma. 

Kommentaare ei ole