{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Anna Azevedo

 

 Armastus

Paaridele : Pluuto praeguse aspekti tõttu peaksid sa olema veelgi ettevaatlikum ja võtma kõike rahulikumalt. Kui sa mõtled järele, siis sa märkad, et sa ei ole mitte olnud alati rahulik ja kannatlik oma kaaslase vastu. Oma sõnade ja tegudega oled sa talle mitu korda haiget teinud.

Vallalised : hoia jalgu maa peal ja katsu natuke aega maha võtta. Nii näed sa selgemini, milliseid vigu sa oled minevikus teinud ja sel moel ei tule sul hiljem enam kahetseda oma otsuseid ja hoiakut. Kui sa järgid seda nõuannet, siis juba varsti hakkavad su elus suured muutused aset leidma.

 

Raha

Alates sellest nädalast soovitab Jupiter sul hakata elama veelgi kokkuhoidlikumalt. Kuula seda tarka nõuannet ehkki see nõuab sinult suuri pingutusi. 

 

 

Tervis

Ainult Jupiter ja Veenus mõjutavad sinu tervise sektorit ja selle tõttu võiks öelda, et midagi tõsist sind ei ohusta, võib-olla ainult väikesed probleemid, mis on seotud nägemisega. Katsu ka edaspidi elada tasakaalukalt ja mõõdukalt ning võta aega puhkamiseks.

 

Töö

Väga head väljavaated on sul hetkel. Kui sul on plaanis alustada ettevõtlusega, siis on selleks väga soodne aeg. Väldi probleeme ülemustega ja tee asjad kohe algusest peale selgeks ning klaariks.

 

Pere

Selleks, et kõik hästi läheks, pead sa ise muutma oma suhet lähedastega paremaks ja mitte kogu aeg hädaldama. Küll sa näed, et moraalne toetus on väga tähtis. 

 

Kommentaare ei ole