{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop: millistele loomamärkidele toob eesolev Tiigriaasta kõige rohkem õnne?

Foto : unsplash / Edewaa Foster   Sellel aastal tõotab Hiina...

Foto : unsplash / Edewaa Foster

 

Sellel aastal tõotab Hiina uusaasta tuua kaasa palju häid üllatusi kolmele tähemärgile. Tiigriaasta algab 1. veebruaril ja kestab kuni 21. jaanuarini 2023. Tiiger on Hiina horoskoobi kolmas märk, Hiinas peetakse Tiigrit aga kõikide loomade kuningaks. Tiiger sümboliseerib jõudu, vaprust, võimu ja julgust. Tiigriaastal sündinud lapsed on intelligentsed, head suhtlejad ning paistavad silma oma hea huumorimeele poolest. Samuti arvatakse, et Tiigri aastal sündinud inimesi saadab hea õnn rahaasjades. Ja rääkides heast õnnest, siis toob seekordne Tiigriaasta kaasa suurt õnne kolmele loomamärgile, keda ootab ees väga ilus aasta. 


DRAAKON ( 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Paarisuhtes olevate Draakonite elu peaks minema hästi, kui ta ise unusta seda, et suhtlemine on kõige tähtsam igas suhtes. Vallalisi Draakoneid ootab aga ees üle ootuste hea aasta. 2022. aastal leiab ta tõenäoliselt oma ellu selle, kellest ta on ammu unistanud. Ka töö juures ootavad teda väga head uudised ja tõenäoliselt pakutakse talle ametikõrgendust koos parema palgaga. Tähtis on, et Draakon kuulaks rohkem iseennast ja oma intuitsiooni sellel aastal. Kõik uksed avanevad tema ees. 

 

 


KITS ( 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Kui sa oled vallaline ja igatsed leida enda kõrvale hingesõpra, siis varu kannatlikkust, sest kevadel leiab aset üks väga ilus kohtumine, mis muudab kogu su edasise elu. Seni aga keskendu rohkem iseendale. Kui sa tahad paremat töökohta, siis ära muretse ja ära torma, parem oota suvi ära. Alles siis hakkavad võimalused sinu ees avanema ning sa võid saada väga häid pakkumisi, mis ületavad su lootused. 


ROTT ( 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996)

Rotti ootab ees sündmusterohke aasta. Sellel aastal leiavad tema elus aset suured muutused kõikides valdkondades (nii eraelus, kui tööalastes asjades). Muretsemiseks pole aga põhjust, sest kõik läheb väga hästi. Võib-olla pakutakse sulle sellel aastal paremat töökohta, võib-olla leiad sa suure armastuse. Ka rahaasjades peaksid teda ees ootamas suured muutused, ta võib julge südamega hakata suuremaid plaane tegema, sest võimalused tekivad ise aasta jooksul.

Kommentaare ei ole