{ads}

HIDE

Viimased

latest

2022. aasta horoskoop : milliste tähemärkide ellu tuleb lõpuks ometi suur õnn

Foto : unsplash / Mira Samir    2021. aasta ei olnud paljude...

Foto : unsplash / Mira Samir

 

 2021. aasta ei olnud paljude jaoks kerge. Ja kui mõnikord võib tekkida tunne, et õnneratas keerleb alati vales suunas, siis see aasta võib panna sind teistmoodi mõtlema. Vähemalt kolme tähemärgi elu muutub sellel aastal palju õnnelikumaks. 

Kui tavaliselt oleme me aastavahetusel optimistlikud ja rõõmsameelsed ning soovime kõikidele head uut aastat, siis koos pandeemiaga, mis kestab juba kolmandat aastat, muutume me üha pessimistlikumaks. Aastavahetus on kaotanud natuke oma särast. Meie oleme kaotanud lootusekiire, ei usu enam kõike, oleme lasknud talvemasendusel enda üle võimust saada. 

Kui uus, 2022. aasta ei tõota tulla hiilgav kõikide tähemärkide jaoks, siis vähemalt kolme ellu toob ta kaasa suuri ja häid muutusi. 

 


JÄÄR

Kui 2021. aasta algas sinu jaoks üsna hästi, siis märtsist kuni suveni ootas paljusid Jäärasid ees otsustav periood, mis oli täis igasuguseid ootamatuid meeldivaid ja mitte meeldivaid üllatusi ning pisarate valamist. Õnneks aga oled sa tugev ja kannatlik ning saad kõigega hakkama. Ja lõpuks läks ju kõik hästi. Selle asemel, et omaette mossitada, laadisid sa oma patareid täis hea energiaga, leidsid üles oma hingejõu ja õppisid paremini suhtlema. Ja sinu tööasjad hakkasid head vilja kandma. See aasta aga tuleb sinu jaoks palju rahulikum. Nüüd sa tead juba, kuhu sa minemas oled ja mida sa oma elust tahad (või mida sa enam ei taha). Selle jaoks, et hea õnn sind terve aasta saadaks aga, pead sa ise olema rahulik ja tasakaalukas ning mõtlema positiivseid mõtteid. Ja valmista oma vaim ette, sest sellel aastal tuleb õnn sinu õuele! 


NEITSI

Teine tähemärk, keda 2021. aasta puutumata ei jätnud, on Neitsi. Neitsile meeldib organiseeritud elu, ta pöörab palju tähelepanu pisiasjadele ega jäta midagi kahe silma vahele. Eelmine aasta ei olnud tema jaoks lihtne, sest ta pidi tegema muutusi oma harjumuspärases elus. 2021. aastal oli Neitsi kurb, vihane, segaduses ja murelik ja tema eraelus valitses paras korralagedus. Aga ta ei lasknud ennast kõigest sellest rivist välja lüüa, vastupidi, uue aasta alguses on tal palju rohkem jõudu, kui kunagi varem. Ning 2022. aastal on ta immuunne igasuguse halva ja negatiivsuse vastu. Ja tänu sellele suudab ta ellu viia kõik oma plaanid ja ettevõtmised, kõik selle, mis on tal südamel ja millest ta juba ammu unistanud on, hoolimata kõikidest takistustest. Sellel aastal ei suuda teda miski takistada, sest ta pühib kõik takistused oma teelt. 

 


KALAD

Kalad on oma hinges tundlikud ja õrnad. 2021. aasta oli tema jaoks suures osas mõtlemapanev. Tal oli aega mõtelda oma tuleviku üle, panna prioriteete paika, vaadelda ja analüüsida. Ta avastas endas uusi külgi ja senitundmatut jõudu, mis teda elus edasi aitab. 2022. aasta aitab tal ellu rakendada kõiki oma teadmisi ja oskusi. Õnn naeratab sulle su ettevõtmistes ja tegemistes, kui sa õpid paremini kuulama, mõtteid vahetama ja teisi inimesi mõistma. Kõik uksed avanevad sulle iseenesest ilma, et sa peaksid jõudu selleks kasutama. Aga sa pead ise eemalduma inimestest, kes ei soovi sulle head ja kellel on halb energia.


Kommentaare ei ole