{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 3. jaanuar

Foto : unsplash / Toa Heftiba    Jäär Armastus. Sa ...

Foto : unsplash / Toa Heftiba

 

 Jäär

Armastus. Sa elad unistustes. Töö. Kõik läheb oodatust kiiremini ja sa sul avaneb võimalus oma tahtmist läbi suruda. Tervis. Hakka rohkem liikuma ja su tervis tänab sind. Raha. Sa oled liiga muretult oma rahaasjadega ringi käinud, viimane aeg on koostada eelarve. 

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja lõpeta see pidev muretsemine

 

Sõnn

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja sõprust. Töö. Kõiki su ettevõtmisi saadab täna edu. Tervis. Sa oled heas vormis, kasuta seda perioodi ära ja hakka regulaarsemalt spordiga tegelema. Raha. Organiseeri sellel aastal oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära unusta kõikidele oma tuttavatele head uut aastat soovida

 

Kaksikud

Armastus. Täna ei tohiks probleeme ette tulla, suhe elukaaslasega on hea. Töö. Kõikide ennustuste järgi ootavad sind varsti head uudised. Tervis. Tervis ei tohiks sulle täna muret valmistada. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni. 

Väike nõuanne: loobu oma halbadest harjumustest ja muuda oma eluviisid paremaks

 

Vähk

Armastus. Hea õnne planeet Jupiter kaitseb ise su paarisuhet ning kõike seda, mis on seotud armastusega. Töö. Head ideed tulevad sul täna, ära hoia neid endale. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta sinu tervise sektorit. Raha. Ära mängi oma rahaga. 

Väike nõuanne: tee iga päev väike heategu

 

 

 

Lõvi

Armastus. Suhe elukaaslasega muutub veelgi paremaks. Töö. Sa suudad ühe suure probleemi ära lahendada. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Ära praegu võta laenu ja ära anna võlgu. 

Väike nõuanne: millised on sinu selle aasta plaanid?

 

Neitsi

Armastus. Vallalisi saadab täna eriti suur edu. Töö. Meeskonnatöö sujub täna eriti hästi. Tugev tiimitunne. Tervis. Ära unusta, et tervislik toitumine ja liikumine on kõige alus. Raha. Katsu rohkem kokku hoida. 

Väike nõuanne: ole täna lihtsalt õnnelik

 

Kaalud

Armastus. Unista suurelt, sest unistused võivad täituda. Töö. Sa oled väga ambitsioonikas ja sihid kõrgele. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Selles valdkonnas võid sa täna saada väga häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju, kõik läheb hästi

 

Skorpion

Armastus. Tee ise midagi, et muuta oma elu ilusamaks. Töö. Julge rääkida sellest, millega sa rahul ei ole. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Mõned mööduvad raskused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära lase negatiivsetel inimestel oma päeva ära rikkuda

 

 

 

Ambur

Armastus. Üks ootamatu kohtumine võib täna aset leida. Töö. Sa oled ettevõtlik ja enesekindel, miski ei takista sind. Tervis. Kui sa liiguksid rohkem ja teeksid sporti regulaarselt, muutuks su tervis paremaks. Raha. Ära lihtsalt kuluta, hoia kokku suuremate ostude tarbeks. 

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust

 

Kaljukits

Armastus. Räägi rohkem oma tunnetest. Töö. Sa oled rahul oma tööga, suhe töökaaslastega on väga hea. Tervis. Ära unusta magneesiumikuuri läbi teha. Raha. Sa võid hakata rahuliku südamega suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: sinu enda sees on peidus suur jõud. Usu rohkem iseendasse.

 

Veevalaja

Armastus. Vallalised, avage silmad, täna võib imesid juhtuda. Töö. Sulle jäetakse vabad käed ja tänu sellele suudad sa palju ära teha. Raha. Sa oled heas vormis ja muretsemiseks pole põhjust. Raha. Praegune olukord pole väga kindel.

Väike nõuanne: uus aasta, uus algus

 

Kalad

Armastus. Võib juhtuda, et just täna kohtud sa selle inimesega, kellest sa oled nii kaua unistanud. Töö. Sa oled veelgi ambitsioonikam. Tervis. Su tervis muutub iga päevaga paremaks. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, kellel on liiga kitsas silmaring

 

Kommentaare ei ole