{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Kate Laine

Armastus 

Paaridele : Kui su paarisuhe ei ole just kõige parem ja teie vahel on liiga palju pingeid, siis peaksid kõik probleemid hakkama lahenema. Te võite sõjakirve maha matta. Olukord jääb küll veel natuke delikaatseks ja sa pead ise säilitama igas olukorras rahu aga ära unusta, et kõiki su pingutusi kroonib edu.

Vallalised: sa teed kõik, mis võimalik, et leida enda kõrvale õige inimene. Ja tõenäoliselt saadab sind sellel korral edu. Usu imedesse.


Töö

Tänu Merkuuri praegusele aspektile suudad sa säilitada stoilise rahu, viies ellu igapäevaseid rutiinseid töökohustusi. Selle asemel, et see sind väsitaks või mõjuks kurnavalt, hakkab su töö sulle isegi meeldima. 

 


Tervis

Sa leiad tagasi hea energia ja elujõu. Kasuta seda targalt ära, katsu parandada oma eluviise ja su terviseprobleemid peaksid ise kaduma. Ära unusta seejuures positiivset mõtlemist, mis on väga tähtis, sest vaim kontrollib kõike, mis on seotud kehaga. Kui sa ise usud, on kõik võimalik. Sellepärast unusta vähemalt sellel nädalal kõik oma mured ja mõtle ainult sellele, mida sa tõesti tahaksid. 


Raha

Sa mõtled peamiselt sellele, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada. Sul on praegu hea nina ja selle tõttu võib juhtuda, et sa leiad mõne hea otsa, mis aitab sul oma sissetulekut suurendada. Hea edu saadab sind seega rakenda kohe kõik oma ideed ellu ja ära oota paremaid aegu.

Kommentaare ei ole