{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Raspopova Marina

Armastus

Paaridele : tõenäoliselt tuleb sellel nädalal ette sinu paarisuhtes palju pingeid, teineteisest möödarääkimisi ning arusaamatusi. Katsu olukorda parandada ja ära oota, et see hullemaks läheks. Katsu rääkida siiralt ja ilma tagamõtteta, jää seejuures võimalikult rahulikuks. Kui lähebki arvete klaarimiseks, siis tee selgeks, et probleem ei saanud alguse mingist arusaamatusest.

Vallalised: planeetide seis soosib praegu kõike, mis on seotud armastusega. Toredad kohtumised peaksid sind ees ootama juba üsna varsti, üks neist märgib sind kogu eluks.

 

Töö

Praegusel perioodil saadab sind tööasjades edu ja kordaminek. Sa suudad palju asju ära teha. Vaata ainult, et võim ja kuulsus sulle pähe ei hakka ning ära unusta hoida häid suhteid nendega, kes on praegu kõrval. 

 

 


Tervis

Praegune periood on väga hea. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama lahenema tänu Neptuuni heale aspektile. Sa peaksid olema heas vormis. Katsu siiski paremini jälgida oma toitumist, hoidu rasvasest ja liiga vürtsikast toidust.


Raha

Ole oma rahaga seoses ettevaatlikum ja sunni ennast rohkem kokku hoidma. Ära võta praegu laenu läbimõtlematult. Piira oma ambitsioonikust.

 

Kommentaare ei ole