{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Jennifer Pallian

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal võivad planeedid tekitada sinus soovi minna vaatama, kas mujal on rohi rohelisem. Ära anna kiusatusele järele ja ära tee meeletusi, see ei tule sinu kodurahule kasuks ning rikub kogu su elu ära. Võta oma tahtejõud kokku ja ära kaota mõistust. 

Vallalised : Sinu jaoks peaks kõik sellel nädalal lihtsamaks muutuma. Asjad hakkavad liikuma vastavalt sinu soovidele ja lootustele. Seega ära kaota usku. 


Töö

Mõned probleemid võivad tekkida sellel nädalal, ka halbu uudiseid võib tulla, kui sa ei ole piisavalt ettenägelik. Ära usalda kõiki oma töökaaslasi ja tööpartnereid, sest mõned neist küll naeratavad sulle aga nende kavatsused ei ole siirad.

 


Tervis

Praegune periood on väga hea selleks, et hakata tõsisemalt spordiga tegelema ja muuta oma eluviisi paremaks. Tee iga päev harjutusi, liigu palju ja ära leia endale vabandusi. Ära lase oma tervist käest.


Raha

Jupiteri aspekt ei ole praegu kõige parem ja sellepärast ei tohi sa mitte mingil tingimusel tegeleda kahtlaste tehingutega, ükskõik, mis laadi need ka ei ole, sest vastasel juhul võid sa kaotada kogu oma kapitali või vähemalt osa sellest.

Kommentaare ei ole