{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Katie Azi

 

 Armastus

Paaridele : Veenus muudab koduse õhkkonna eriliselt romantiliseks ning sensuaalseks. Kustuta suured tuled, pane mahe valgus põlema, hea vaikne muusika mängima, süüta küünlad. Seejärel võtke teineteise jaoks aega ja rääkige südamest südamesse. 

Vallalised: Üks sinu jaoks täiesti ootamatu kohtumine võib sellel nädalal aset leida. Suure tõenäosusega tunned sa seda inimest hästi, sest teil oli ühine minevik. Ja su mõtted on nii tihti tema peal olnud, et mõnikord on sul tunne, nagu polekski te lahku läinud. Sa oled jälginud tema tegemisi läbi sotsiaalmeedia, sa oled uurinud tema elu kohta, sind on huvitanud tema käekäik. Ja nüüd tahab saatus, et teie teed taas ristuksid.... 


Töö

Praegusest perioodist paremat ei ole selleks, et oma ametialaseid plaane ellu viia ning kindlustata endale paremat tulevikku. Unista suurelt ja ära lepi keskpärasusega. Sa saad kõikidest takistustest üle, kui sa vaid ise tahad ja mis kõige tähtsam: kui sul jätkub piisavalt julgust. Ära lase enam teistel talluda oma varvastel, ära lase röövida oma unistusi. Kõik probleemid kaovad, kui sa julged teha esimese sammu ja olla sina ise. Ole vaba ja ela. Sa võid kõike, kui sa vaid ise tahad.

 


Tervis

Võib-olla kimbutab sind kerge väsimus sellel nädalal või tikub talvine masendus peale. Ära muutu liiga pessimistlikuks ja vaata rõõmsamalt tuleviku poole. Mitte midagi tõsist sul karta ei ole vaja ja kõik mu laheneb iseenesest.


Raha

Võttes arvesse praegust planeetide seisu on praegu kõige õigem aeg selleks, et tegeleda materiaalsete probleemidega. Investeeri! Keegi teine seda sinu eest teha ei saa. Investeeri kinnisvarasse, kindlusta enda ja lähedaste tulevik. Mõtle oma laste peale. Kõiki su ettevõtmisi saadab praegu hea edu.

Kommentaare ei ole