{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Nati Melnychuk

 

 Armastus

Paaridele : Kuu praegune aspekt ei jäta mõjutamata sinu paarisuhet. Tänu sellele peaks sinu suhe kallimaga olema väga hea. Teie omavaheline läbisaamine peaks muutuma paremaks ning lähedasemaks. Kui su suhe oli viimasel ajal üsna problemaatiline, siis peaksid kõik arusaamatused ja probleemid hakkama lahenema.

Vallalised : Midagi kindlat ega püsivat praegusel perioodil ei tohiks tekkida. Võib-olla mõni kerge flirt töökaaslase või tundmatuga, võib-olla mõni juhuslik seiklus, võib-olla mõni üheöösuhe aga ei midagi tõsist. Ära võta tõepähe ilusaid sõnu, mida sulle räägitakse, ära jää uskuma kõiki lubadusi, mida sulle tehakse. 

 

Töö

Sa oled hakanud liiga suurelt unistama ja võtma enese peale kohustusi, mille täitmisel sul võib raskusi ette tulla. Katsu olla realistlikum, hoia jalgu maa peal, piira liigset ambitsioonikust mille jaoks pole lihtsalt praegu õige aeg. Ära alusta uue projektiga, kui sa pole veel vana suutnud ära lõpetada.

 

 

 Tervis

Praegune planeetide seis on üsna hea. Sa peaksid olema heas vormis, võib-olla ainult natuke hajameelsem tänu suuremale väsimusele. Sa vajad puhkust. 

 

Raha

Võttes arvesse Pluuto praegust aspekti ei võida sa kindlasti sellel nädalal lotoga. Ja oma rahaprobleeme ei saa sa ka lahendada mingi ime läbi. Ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Kommentaare ei ole