{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Nati Melnychuk

 

 Armastus

Paaridele : planeetide seis toob su ellu põnevust. Sa võid tunda sellel nädalal tundeid, mida sa ammu pole tundnud. Sinu ja su kallima vahel võib põlema minna armuleek, mis teid mõlemaid oma embusesse haarab nii tugevalt, et te pea ja aru kaotate. Nii hea on elada ilma muredeta ja tunda, et sa oled armastatud ja hoitud.

Vallalised : Sellel nädalal leiavad aset mõned toredad kohtumised ja sa ei tea ise ka enam, mida sul oleks  kõige õigem teha. Õhus on palju armastust aga ka sensuaalsust, mille tõttu võid sa rohkem huvi tunda üheöösuhete vastu. Ära hakka ainult teiste inimeste tunnetega mängima.

 

Töö

Planeedid aitavad sind su tööasjades. Kõiki su ettevõtmisi ja algatusi saadab hea edu. Kõige tähtsam on, et sa oleksid algatusvõimeline ja näitaksid välja kiiret otsustusvõimet. Ära karda, kõik läheb palju paremini, kui sa seda oodatagi oskad.

 

 

Tervis

Sinu tervise sektoris tegutsevad hetkel Uraan, Neptuun ja Kuu. Need 3 tugevat liitlast aitavad sul vabaneda terviseprobleemidest ning tagavad sulle hea energia ning elujõu. Ka väsimus peaks sellel nädalal kaduma. 

 

Raha

Enne, kui sa midagi oma rahaga teed, mõtle kaks korda järgi. Hoidu kõikidest kahtlastest tehingutest praegusel perioodil, sest Saturni aspekt ei ole kõige parem ja võib tekitada sulle korvamatut kahju.

Kommentaare ei ole