{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / Casey Chae  Armastus Paaridele ...

 

Foto : unsplash / Casey Chae

 Armastus

Paaridele : Isegi armuasjades võib taktitunde ja diplomaatia puudumine tuua kaasa tõsiseid tagajärgi. Sul avaneb võimalus seda ise kogeda sellel nädalal. Katsu sellest midagi õppida ja ole edaspidi mõistvam oma kaaslase vastu. 

Vallalised: planeedid viivad kõik murepilved sinu armastuse taevast. Veenus ise aitab sul kohtuda õige inimesega. Pluuto saab sinu liitlaseks ja aitab sind su ettevõtmistes. 

 

Töö

Planeetide seis ei ole praegusel hetkel kõige parem, seega on võimalik, et sellel nädalal tuleb ette konfliktseid ja delikaatseid olukordi. 

 

 

Tervis

Sellel nädalal paraneb su tervis märkimisväärselt ja sa peaksid olema väga heas füüsilises ja vaimses vormis. Kasuta oma energiat targalt ära ja tegele rohkem spordiga. Liigu palju vabas õhus ning ära unusta vitamiine. Ära liialda söömise ja joomisega.

 

Raha

Praegune periood on väga hea selleks, et kindlustada oma kapitali. Kirjuta lepingutele alla, otsi paremaid võimalusi investeerimiseks, kindlusta oma tulevikku ja paranda oma majanduslikku elu. Kõik kaardid on sinu käes, seega tegutse. 

Kommentaare ei ole