{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Rodion Kutsaev

Armastus

Paaridele : ära kahtlusta igal sammul oma elukaaslast, sellel nädalal tõukab Neptuun sind oma kallima telefoni vaatama ja mõtlema kogu aeg, kuhu tal küll nii kauaks jälle jäänud on. Su kallima hing võib olla ilma ühegi plekita ja ta ise täiesti laitmatu. Kuidas ka ei ole, armukadedus ei aita sind küll mitte kuidagi. Katsu parem rahulikult rääkida.

Vallalised: mis puutub armastusse, siis peaks praegu olema sinu elus väga ilus periood. Mitmed teie seast kohtuvad sellel nädalal ootamatult selle inimesega, keda nad nii kaua on oodanud. Inimesega, kes on tore ja armas, soe ja turvaline, kindel ja usaldusväärne. Just selline, kelle kõrval veeta kogu oma ülejäänud elu.

 

Töö

Marss muudab sind veelgi ambitsioonikamaks. Tänu selle planeedi mõjule võid sa enda peale võtta veelgi suuremaid töökohustusi, mis võivad olla natuke üle sinu võimete. Ära siiski kurna ennast ära ja ära koorma oma õlgu liiga palju.

 

 

Tervis

Lõpuks ometi oled sa vaba Saturni mõjust ja sellega koos peaksid kaduma ka kõik väsimushood, mille all sa viimasel ajal kannatasid. Nüüd peaks su tervis ka tagasi tulema ning midagi halba sul karta ei ole vaja.

 

Raha

Ole ettevaatlik, sest mõned materiaalset laadi probleemid võivad tekkida. Ära muutu liiga ettevaatamatuks ja ära ole liiga optimistlik. Ära võta ka liigseid riske. 

Kommentaare ei ole