{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / freestocks Armastus Paaridele ...

 

Foto : unsplash / freestocks

Armastus

Paaridele : Pluuto jõulisel mõjutusel tunned sa sellel nädalal suuremat lähedust oma kaaslase vastu ning naudid seda aega, mis te koos olete. Sa vabastad end oma tagasihoidlikkusest ning oled valmis korda saatma meeletusi. Planeetide praegune seis võib tõsta teid sellel nädalal seitsmendasse taevasse.

Vallalised : see nädal võib tulla üsna seiklusterohke sinu jaoks. Tegemist on täiesti pealiskaudsete suhetega, mis sinu jaoks mingit tähendust ei oma ega sulle korda ei lähe. 

 

Töö

Planeetide seis on üsna soodne praegu ja tänu sellele peaksid sa viima paar oma projekti ellu sellel nädalal. Ära siiski tegele liiga abstraktsete probleemidega ja ära kaota reaalsuse taju. Ja ära pea ennast liiga tähtsaks, et mitte tegeleda väikeste probleemidega. 

 

 

Tervis

Mis puutub tervisesse, siis mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda ja see on ju väga hea. Sa peaksid olema üsna heas vormis sellel nädalal. Katsu ainult leida võimalusi, kuidas oma stressi paremini maandada.

 

Raha

Viimane aeg, et hakata arukamalt oma rahaasjadega ümber käima. Ära torma kogu aeg ostma ja oma raha kulutama. Osta üksnes seda, mida sul on vaja. Loomulikult, kui sul on vaja töö pärast hea välja näha, siis on kulutused omal kohal. 

 

 

Kommentaare ei ole