{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Toni Cuenca   Armastus Paaridele...

Foto : unsplash / Toni Cuenca

 

Armastus

Paaridele: sa pead aru saama, et su kaaslane vajab ka oma isiklikku aega ja sa pead talle jätma hindamisruumi. Tema elu ei keerle ümber sinu. Sa ei saa teda hoida nagu koera keti otsas. Anna talle rohkem vabadust ja ta on sulle selle eest tänulik. Ja toob lilli ka!

Vallalised : sellel nädalal võib su tee ristuda selle õige inimesega, kellest sa nii kaua unistanud oled. Kui see kohtumine peaks aset leidma, siis ära kiirusta liiga palju ja ära torma kohe pulmadeks ettevalmistusi tegema. Sa võid oma hingesõbra liigse kiirustamisega ära hirmutada nii, et ta läheb kellegi teise käte vahelt lohutust otsima. Ole kannatlik ja lase asjadel rahulikult minna. Iga asi omal ajal.

 

Töö

Kui sul on praegu töö juures mõned suuremat sorti probleemid käsil, siis katsu need enne aasta lõppu ära lahendada, et alustada uut aastat puhta lehe pealt. Aasta lõpus peaks hea õnn sind saatma töö juures kõikides ettevõtmistes.

 

 

Tervis

Mitmed erinevad planeedid mõjutavad hetkel sinu tervist. Saturn ja Neptuun võivad muuta sind vastuvõtlikumaks haigustele, sa võid tunda suuremat väsimust ja kannatada masendushoogude all. Õnneks Päike ja Merkuur aitavad sul kiiremini kõigest taastuda ja parandavad su enesetunnet.

 

Raha

Jupiter ise kaitseb su rahaasju, kui sa ise seda teha ei oska. Ta soovitab sul olla edaspidi säästlikum ja aitab sul üle saada mõningatest takistustest ning rahaga seotud probleemidest. Tänu Jupiterile võid sa ka saada suurema summa raha täiesti ootamatul moel. 

Kommentaare ei ole