{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Ben White

 

 Armastus

Paaridele : praegu peaks su elu olema üsna õnnelik ja rahulik, kust ei puutu üksmeel, hoolitsus ja armastus, eriti juhul, kui su elukaaslane on sündinud Jäära tähtkujus. Paljusid ootab ees väga romantiline nädal, täis kingutusi ja muid tähelepanu avaldusi. Hea on õnnelik olla, selle tõttu oled sa heas tujus ja kõik läheb hästi.

Vallalised: vallalisi ootab ees otsustav kohtumine sellel nädalal. Aga sellest suhtest saab asja ainult sellel juhul, kui sa unustad kõik oma sarkastilised märkused ja näitad end nii armastusväärse külje pealt, kui võimalik.

 

Töö

Tööasjades hakkab sul sellel nädalal tänu Pluutole hästi minema. Hea õnn saadab sind kõikides su ettevõtmistes, sa võid julgelt minna suuremat palka küsima, sest praegune olukord on selleks kõige soodsam.

 

 

Tervis

Uraan ise toetab sinu tervist. Kõik väikesed tervisemured peaksid nüüd kaduma. Ja sa peaksid olema sellel nädalal heas vormis, valmis suurteks tegudeks.

 

Raha

Mis puutub rahaasju, siis on sul väga head väljavaated. Ja su majanduslik seis peaks hakkama vaikselt paranema. Aga ära unusta, et sa ei tohi kulutada raha, mida sul veel ei ole. 

Kommentaare ei ole