{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Matthias Cooper

Armastus

Paaridele: sellel nädalal sa tead, kuidas hoida kodurahu. Sa ei pea selleks mitte midagi erilist tegema, sa lihtsalt võlud oma elukaaslase sõna otseses mõttes ära. Ja tõtt tunnistades tuleb öelda, et talle see lausa meeldib, sest ta isegi ei olnud selleks sinu etteasteks valmis. Nüüd aga teades, mis talle meeldib, võid sa teha temaga kõike, mida hind soovib.

Vallalised: see nädal peaks tõstma su seitsmendasse taevasse. Planeedid tõotavad tuua su päevadesse palju armastust ja romantikat. Vallalisi ootab ees kindlasti üks tore ja meeldejääv kohtumine.

 

Töö

Marss toetab sind, annab sulle tahtejõudu ja võimu juurde. Ta muudab sind veelgi intelligentsemaks ning annab sulle suure kujutlusvõime. Tänu Marsile võid sa viia ellu sellel nädalal oma plaanid ning lahendada kõik arusaamatused töökaaslastega. 

 

 

Tervis

Mis puutub tervisesse, siis läheb kõik hästi. Marss annab sulle hea tervise ning palju energiat. Ära kasuta seda ainult selleks ära, et liiga palju süüa, mõtle natuke ka oma tervise peale. Praetud toitude asemel söö rohkem köögivilju.

 

Raha

Sellel nädalal saadab sind nii hea õnn rahaasjades, et sinu suurimadki unistused võivad täituda. 

Kommentaare ei ole