{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Thandy Yung

Armastus

Paaridele : planeedid ise kaitsevad sinu paarisuhet sellel nädalal. Päike viib minema kõik arusaamatused ja probleemid teie vahelt. Hea õnn peaks teid saatma iga päev.

Vallalised: praegune periood on üsna soodne selleks, et uusi kohtumisi teha. Vallalised võivad kohtuda oma hingesõbraga ja leida just selle inimese, keda nad nii kaua on otsinud.

 

Töö

Praegune aeg on üsna soodne selleks, et sa unistaksid suurelt. Sest selle perioodil aastas võivad kõik unistused täituda. Pane paberile kirja, kus sa järgmine aasta tahaksid töötada, millist palka sa tahaksid teenida ja peida see paber silma eest ära. Usu jõuluimedesse! 

 

 

Tervis

Su organism vajab hädasti puhkust, sest sa oled viimasel ajal liiga palju sööma hakanud ega anna endale üldsegi puhkust. Hoidu sellepärast kõikidest liialdustest. Kui sa teed sporti, siis jää mõõdukaks ja ära katsu rekordeid püstitada. 

 

Raha

Rahaasjad muudavad sind sellel nädalal rahutuks. Paljud teie seast peavad võtma vastu otsuseid, mis puudutavad nende raha või kinnisvara. Mõned teie seast saavad siiski sellel nädalal ka raha seoses väga häid uudiseid ja võivad saada suurema summa raha. 

Kommentaare ei ole