{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Honey Fangs

Armastus

Paaridele : pühad ei ole enam kaugele ja sul ei ole enam suurt aega, et olla oma kallimaga koos. Su mõtted on kogu aeg mujal, sa unistad millestki muust ja tahad seda, mida sul ei ole. Ära siiski anna kiusatusele järele ja ära katsu leida keelatud põnevust oma ellu.

Vallalised: võiks lausa öelda, et sa tunned huvi kõige vastu, mis liigub. Sa oled nagu liblikas hetkel, mis lendab õielt õiele, sa ei muretse sugugi oma tuleviku pärast ja tuleb öelda, et sul ei jää selle jaoks isegi aegagi.

 

Töö

Katsu olla mõistlikum sellel nädalal ja ära ole nii ambitsioonikas. Sest, kui sa hakkad ise oma võimeid ja oma tähtsust ülehindama, võid sa ise kõige suurema pettumuse osaliseks saada. Ära ehita õhulosse ja ära vaata töökaaslastele ülevalt alla.

 

 

Tervis

Viimasel ajal pole su tervis olnud kõige parem, nüüd peaksid aga kõik väikesed mured hakkama kaduma. Marss ise toetab sind ja annab sulle head energiat. Kasuta seda ära ja ära unusta liikuda ning tegeleda spordiga, see teeb sulle palju head.

 

Raha

Võttes arvesse Jupiteri aspekti, peaksid sa sellel nädalal hoidma oma raha kindlas paigas. Ära jaluta ringi suurte rahasummadega, ära mängi raha peale ja hoia oma suu kinni kõiges, mis puudutab sinu majanduslikku olukorda. 

Kommentaare ei ole