{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Armastus

Paaridele: suhe kallimaga muutub paremaks. Eriti siis, kui te käite koos tema sugulaste juures külas nagu sai lubatud. Ta on sulle selle eest tänulik, kui sa tema pärast pingutad ja oled valmis oma vaba aega tema peale kulutama. Ära unusta, et kooselus on kõige tähtsam oma suhte eest hoolitseda ja see nõuab mõlemapoolseid pingutusi.

Vallalised: praegune periood ei ole just kõige parem ja järgmine nädal su ellu suuremaid muutuseid ei too. Võib ainult juhtuda, et sa kohtud selliste inimestega, kes otsivad niisama meelelahutust ja kellest midagi head loota ei ole.

 

Töö

Hea aeg selleks, et alustada isikliku ettevõttega, sest planeet Marss ise soosib su ettevõtmisi. Pea siiski nõu targemate inimestega, kes aitavad sul asju laiemalt näha. Kui sa ise aga millestki kinni hoiad ja oled veendunud, et su ettevõtel on tulevikku, siis lase käia ja ära oota liiga kaua.

 

 

Tervis

Sellel nädalal oled sa heas vormis ning pöörad rohkem tähelepanu oma tervisele. See on väga hea, sest kui sa piirad magusa ja rasvase tarbimist, kaovad kõik su väiksemad terviseprobleemid.

 

Raha

Võttes arvesse Kuu seisu, peaksid su rahaasjad hakkama paranema. Kasuta seda summat investeerimiseks oma tulevikku. 

Kommentaare ei ole