{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vaata, mida sa esimesena pildil näed ja me ütleme sulle, milline on sinu missioon siin elus!

Milline on sinu kõige olulisem missioon siin elus? Mida sina võid teha, et muuta maailma paremaks paigaks? Sellele küsimusele võib-olla...

Milline on sinu kõige olulisem missioon siin elus? Mida sina võid teha, et muuta maailma paremaks paigaks?

Sellele küsimusele võib-olla ei ole kerge vastust leida aga kui me õpime iseennast ja ennast ümbritsevat maailma paremini kuulama ja mõistma, siis tulevad ka vastused sellele, kuidas anda oma elule rohkem mõtet.

Vaata allolevat pilti, mida sina esimesena pildil näed?





Kui sa nägid kõige esimesena...


1. Hunti

Kui hunt sulle silma jäi, siis oled sa võitleja. Maailmas valitsev ebaõiglus ja ebavõrdsus puudutavad sind sügavalt, sinu missioon siin elus on võidelda selle eest, et see lõppeks.

Sa näed inimesi tänaval kerjamas, sa näed kodutuid loomi, sa näed armastuse ja headuse puudust - kõik see tekitab sinus valu ja kurbust. Aga kõik see tekitab sinus ka soovi selle vastu võidelda. Sa tahad muuta midagi. Ära muuda ainult iseennast, sest sina oled loodud selleks, et muuta seda maailma paremaks paigaks.

Sinu sees on suur jõud peidus, kasuta seda targalt, muuda see tugevamaks ja sa oled võitmatu.



2. Öö ja kuu

Kui öine taevas sinu tähelepanu köitis, siis on sinu missioon seotud ravimisega. Sa oled tundlik ja empaatiline inimene, sa oled alati valmis aitama teistel leida tee, mis neid terveks teeb.

Võib-olla töötad sa juba selles valdkonnas, mõned meditsiinisüsteemi osas või siis ei taha sa teha sellest enda ametiala, sest see nõuab palju emotsionaalset investeeringut aga kõige tähtsam on, et sa teeksid midagi, mis aitaks sul sinu missiooni täita nii hästi, kui võimalik.

Ära unusta, sa oled loodud teiste ravijaks ja ainult see võib teha sind õnnelikuks.

3. Oksad

Kui sa nägid kõigepealt oksi pildil, siis oled sa väga tark oma vanuse kohta ja otsid pidevalt uusi teadmisi ja uusi võimalusi, kuidas anda oma elule rohkem mõtet.

Maailmal on lõpmatult tarkusi pakkuda ja sina oled valmis kõike seda õppima, sest sa oled teadlik sellest, et olles valmis õppima uusi asju, võimaldab see meil luua oma unistuste elu, leida parimaid lahendusi oma probleemidele ja valgustada samuti maailma meie ümber.

Sinu tarkus ongi sinu suur missioon siin elus ja läbi selle võid sa enda ja teiste elu viia uuele tasemele.

4. Naise profiili

Kui naise profiil sinu pilku köitis esimesena, siis oled sa inimene, kes näeb elu läbi erakordse ja ainulaadse pilgu. Sinu missioon siin elus on luua läbi selle oskuse. Kõik see, millega sa tegeled, aitab luua sinu isiksust ja maailmavaadet, seega on see kõik sulle inspireeriv ja eriline.

Sul on suur oskus muuta maailma ilusamaks paigaks nii enda, kui teiste jaoks. Sa muudad kõik ilusamaks ja erilisemaks, see aitab aga külvata õnne ja rõõmu seal, kus sa oled.

Ära unusta oma missiooni ja täida seda nii hästi, kui võimalik, sest see on üks rikastavamatest asjadest, mida sa siin elus korda saata võid.

Kommentaare ei ole