{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 18. detsember

Foto : unsplash / Jakob Owens    Jäär Armastus. Mis...

Foto : unsplash / Jakob Owens

 

 Jäär

Armastus. Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud palju ilusamaid aegu. Hetkel tunned sa sügavat pettumust ja ei taha isegi mõtelda armastuse peale. Töö. Kui sa oleksid tagasihoidlikum ja ei võtaks oma unistusi tõepähe, läheksid asjad kindlasti paremini. Tervis. Sa vajad lihtsalt puhkust. Raha. Hakka vastutustundlikumalt oma rahaga ümber käima.

Väike nõuanne: hetke väärtust mõistad sa alles hiljem

 

Sõnn

Armastus. Sul on raske leida oma ellu sellist inimest, kes vastaks sinu ootustele, sest sa oled liiga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Töö. Kui paljude jaoks ei ole praegune periood kerge, siis sinu kohta see ei kehti. Hea edu saadab sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa muretsed liiga palju. Raha. Mõned kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: kui sa ise usud, siis on kõik võimalik

 

Kaksikud

Armastus. Praegune õhkkond ei ole kõige parem kodus, tegelikult veedate te liiga vähe aega koos. Töö.  Mõned head võimalused avanevad sulle juba üsna varsti. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: usu iseendasse

 

Vähk

Armastus. Kui su elukaaslane tahab mossitada, lase tal siis olla omaette. Töö. Isegi, kui su ettepanekud ei lähe läbi, ära lase sellepärast oma tujul langeda. Tervis. Katsu teha vähemalt pool tundi sporti päevas. Raha. Ära kuluta liiga palju ja mõtle rohkem tuleviku peale.

Väike nõuanne: kui sa õpid oma väärtust tundma, ei taha sa enam veeta oma aega nendega, kes sind halvasti hindavad

 

 

 

Lõvi

Armastus. Sul on tunne, et su praegune suhe ei tee sulle head. Töö. Planeedid jäävad täna üsna neutraalseks. Tervis. Täna ei ole just kõige parem päev. Raha. Mõned kulutused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: ära võrdle end teiste inimestega ja su elu muutub paremaks.

 

Neitsi

Armastus. Pööra natukenegi rohkem tähelepanu oma elukaaslasele. Töö. Ole viisakam oma töökaaslaste vastu, kui sa tahad säilitada häid suhteid. Tervis. Ära muretse kõige pärast nii palju, stress ei ole tervisele hea. Raha. Enne ostmist mõtle ja kaalu.

Väike nõuanne: mõtle kohe hommikul sellele, et midagi head ja toredat on juhtumas.

 

Kaalud

Armastus. Sa oled liiga eemalolev viimasel ajal ja su elukaaslane on hakanud muretsema. Töö. Hoidu igasugusest impulsiivsusest. Tervis. Sa ei oska puhata. Raha. Ole ettenägelikum ja ära käi liiga arutult oma rahaga ümber.

Väike nõuanne: usu iseendasse rohkem ja sa saad kõikidest takistustest üle

 

Skorpion

Armastus. Su paarisuhe ei ole hetkel su elus prioriteediks. Töö. Tavaline rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Sul on energiat juurde vaja ja selle jaoks peaksid sa hakkama tervislikumalt toituma. Raha. Ära torma kulutama.

Väike nõuanne: ära muretse

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa mossitad oma nurgas ja ei ole oma praeguse eluga rahul. Ava silmad ja näe parem kõike seda, mis on hästi. Töö. Mitte midagi märkimisväärset. Tervis. Ära torma asjatult. Raha. Hoidu suurematest kulutustest täna.

Väike nõuanne: ära unusta, et su mõtted võivad täide minna. Mõtle häid mõtteid.

 

Kaljukits

Armastus. Ole järeleandlikum ja armastusväärsem. Töö. Hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Täna võib väsimus sind kimbutada. Raha. Kuula targemate nõu. 

Väike nõuanne: kui sa usud, et su unistused võivad täituda või leiad sa, et see on võimatu, siis mõlemal juhul on sul õigus

 

Veevalaja

Armastus. Planeedid ei soosi hetkel head läbisaamist vastassoo esindajatega.  Sa pead ise pingutama, et oma suhteid hoida. Töö. Rahulik tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Hoolitse täna rohkem oma tervise eest ja jälgi paremini, mida sa sööd. Raha. Investeeri.

Väike nõuanne: selleks, et iseennast leida, tuleb sul rohkem hakata iseenda peale mõtlema


Kalad

Armastus. Praegu ei ole just kõige paremad ajad. Töö. Kõik läheb isegi paremini, kui sa seda arvad. Tervis. Mõned väiksed terviseprobleemid võivad tekkida. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema. 

Väike nõuanne: su elu saab muutuda ainult siis, kui sa muudad oma mõtteid

Kommentaare ei ole