{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 7. detsember

Foto : unsplash / Johan Mouchet    Jäär Armastus. S...

Foto : unsplash / Johan Mouchet

 

 Jäär

Armastus. Sinu elus on algamas väga ilus periood, mille jooksul paljud su unistused võivad täituda. Töö. Ole kannatlik ja sihikindel, näe kaugemale ja ära tee ainult seda, mida on vaja teha. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga närviline ja stressis, katsu leida aega iseendale. Võta mõni hea raamat ja naudi rahu. Raha. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, peaksid sa saama varsti rõõmustavaid uudiseid.

Väike nõuanne: ole parem iseenda ja teiste vastu

 

Sõnn

Armastus. Täna võtate te elukaaslasega vastu ühise otsuse, mis teid veelgi rohkem omavahel seob. Töö. Võitle oma ideede eest, praegu on õige aeg selle jaoks, et oma seljatagust kindlustada. Tervis. Hoia oma südant ja selle jaoks katsu rohkem puhata. Ära unusta võimaluse korral lõunauinakut teha. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, niipea, kui võimalused tekivad, pead sa tegutsema.

Väike nõuanne: ära karda olla sina ise.

 

Kaksikud

Armastus. Suhe kallimaga muutub veelgi lähedasemaks. Töö. Tänane päev peaks tulema rahulik ja ilma suuremate sündmusteta. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Raha. Rahaprobleemid ei tohiks sulle praegu muret valmistada. 

Väike nõuanne: õnne võti on sinu enda taskus.

 

Vähk

Armastus. Hea uudis: kõik suhteprobleemid peaksid kaduma. Töö. Võib juhtuda, et sulle tehakse täna väga häid pakkumisi. Tervis. Su tervis ei ole viimasel ajal olnud kõige parem. Raha. Täna võid sa leida häid võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära unusta oma sõpru

 

 

 

Lõvi

Armastus. Üks kohtumine, mis võib muuta kogu su ülejäänud elu, võib täna aset leida. Töö. Lahenda kiiremad probleemid ruttu ära ja ära veeda liiga palju aega niisama lobisemise peale. Tervis. Sul jääb energiat isegi üle, katsu teha sporti, see aitab parandada nii vaimset, kui füüsilist tervist. Raha. Hea aeg, et oma majanduslikku järge parandada.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu

 

Neitsi

Armastus. Sa teed kõik, et muuta oma suhet paremaks ja tugevamaks. Töö. Tavaline rahulik tööpäev on sind ees ootamas ilma eriliste vahejuhtumiteta. Tervis. Ei midagi märkimisväärset, katsu ainult ise rohkem anda oma kehale puhkust. Raha. Hoia kokku ja ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ära sekku teiste ellu ja tegele rohkem enda asjadega.

 

Kaalud

Armastus. Keegi on salaja sinusse armunud. Töö. Ole hoolikam ja ära tegele mitme asjaga korraga. Tervis. Võta midagi ette et muuta oma eluviise paremaks. Raha. Sul on praegu hea nina, kasuta seda ära, et leida kasulikke investeerimisvõimalusi.

Väike nõuanne: ära torma ja naudi tänast päeva

 

Skorpion

Armastus. Jupiter kaitseb sinu armuelu. Töö. Hoia eemale ühest kolleegist, kellel on sinu vastu halvad kavatsused. Tervis. Täna ei ole sa kõige paremas vormis. Raha. Sa võid hakata juba varsti suuremaid plaane tegema. 

Väike nõuanne: unista suurelt

 

 

 

Ambur

Armastus. Praegusel hetkel peaksid sa lausa särama. Elu on ilus, naudi seda. Töö. Lahenda kõik arusaamatused ja erimeelsused, mis sul töökaaslastega on, sest see, mida nad sinust arvavad, on tähtis. Tervis. Katsu taltsutada oma söögiisu, nii paraneb su tervis. Raha. Asjad hakkavad paremas suunas liikuma.

Väike nõuanne: puhka rohkem ja ära torma kogu aeg

 

Kaljukits

Armastus. Sa tead täpselt, mida teha, et oma suhet paremaks muuta. Töö. Ole valmis muutustega kohanema, kõik muutused tulevad sulle endale kasuks. Tervis. Tee rohkem sporti ja liigu. Raha. Kõik rahaprobleemid peaksid hakkama lahenema. 

Väike nõuanne: keegi ei saa sinu eest otsused vastu võtta

 

Veevalaja 

Armastus. Imeline õhtu on sind ees ootamas. Töö. Täna ei tohiks sul probleeme ette tulla. Tervis. Hoia oma tervist rohkem täna. Raha. Head uudised ei ole kaugel.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

 

Kalad

Armastus. Õnn ja rahulolu valitsevad sinu paarisuhtes. Töö. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Kuu lõpus peaksid sa saama suurema summa raha. 

Väike nõuanne: ära unusta, et targem annab järele. 

Kommentaare ei ole