{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 14. detsember

Foto : unsplash / Annie Spratt    Jäär Armastus. Tä...

Foto : unsplash / Annie Spratt

 

 Jäär

Armastus. Täna võid sa kohtuda ühe inimesega, kelle võlu sind mitte ükskõikseks ei jäta. Töö. Katsu midagi ette võtta ja muuta oma igapäevast rutiini, muidu hakkab see su vaimsele tervisele halvasti mõjuma. Tervis. Äkki unusta hambaarsti juurde kontrolli minna. Raha. Ole ettevaatlikum ja katsu rohkem säästa.

Väike nõuanne: ära kadesta kogu aeg teisi, tee ise ja tee paremini


Sõnn

Armastus. Planeetide mõjul paraneb su suhe elukaaslasega märkimisväärselt. Töö. Tänane päev peaks tulema üsna rahulik. Sul puudub hetkel motivatsioon ja juba hommikul hakkad sa ootama päeva lõppu. Tervis. Katsu leida rohkem aega puhkamiseks. Raha. Sa võid saada järgnevatel päevadel seoses rahaga väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole rahulik ja ära ärritu iga asja pärast


Kaksikud

Armastus. Põnevad ajad on sinu elus algamas. Töö. Sul on hetkel väga head väljavaated, ära ise kõike ilusat ainult ära riku. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga närviline, katsu midagi ette võtta. Raha. Pane eelarve paika.

Väike nõuanne: usalda iseennast rohkem


Vähk

Armastus. Sa tahad vaheldust oma ellu. Töö. Sa näed igal pool halba. Tervis. Sa sööd liiga palju, ära kurna oma organismi ära. Raha. Parem, kui sa ootaksid natuke ja ei tormaks kulutama.

Väike nõuanne: õnn on meeleseisund

 

 


Lõvi

Armastus. Kodune õhkkond ja omavaheline läbisaamine ei ole hetkel kõige parem. Töö. Hoidu liigsest tormakusest. Tervis. Su enesetunne ei ole kõige parem täna. Raha. Katsu paremini oma eelarvest kinni pidada.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat


Neitsi

Armastus. Vallalised, hoidke silmad täna lahti. Töö. Täna avaneb hea võimalus karjääri tegemiseks. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust ning energia puudust. Raha. Suuremad kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile sellest, mis su elus toimub.


Kaalud

Armastus. Sa oled hakanud rohkem mõtlema ja analüüsima oma suhte tuleviku üle. Töö. Võta aega otsuste tegemiseks. Tervis. Katsu vähem süüa ja piira magusa ning rasvase toidu söömist. Raha. Planeeri oma kulutusi targalt. 

Väike nõuanne: soovi midagi ilusat ja usu, et see täitub


Skorpion

Armastus. Su süda ei ole avatud praegu armastusele. Sa ootad, et teine teeks esimese sammu. Töö. Tänane päev peaks tulema täiesti rahulik. Tervis. Ära muretse liiga palju ja ära mõtle üle. Raha. Ära lase ennast nii palju mõjutada.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid ja su elu muutub paremaks

 

 


Ambur

Armastus. Võib juhtuda, et keegi avaldab sulle täna armastust. Töö. Sa oled valmis suurteks tegudeks. Tervis. Täna ei tohiks tervis sulle probleeme tekitada. Raha. Ole hästi ettevaatlik.

Väike nõuanne: ilusad asjad hakkavad juhtuma, kui sa eemaldud kõigest, mis on negatiivne


Kaljukits

Armastus. Ära hakka lahkama delikaatseid küsimusi täna kallimaga. Töö. Edu ei ole enam kaugel, sul avaneb võimalus silma paista. Tervis. Ära unusta heita täna varem magama. Raha. Sa tahad kulutada aga mõtle alati enne, millised su võimalused hetkel on.

Väike nõuanne: Üks hea mõte võib muuta kogu su päeva ilusaks


Veevalaja

Armastus. Ole avatum suhtlemiseks ja ära mossita nii palju. Töö. Katsu oma päevakorraldusest kinni pidada ja ära ole nii hajameelne. Tervis. Sa oled kurnatud ja vajad puhkust. Raha. Sul on hetkel väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kas sul on eesmärgid paigas või elad sa päevast päeva


Kalad

Armastus. Praegu ei ole su elus just kõige paremad ajad. Töö. Sul on hetkel väga head väljavaated. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse. 

Väike nõuanne: ära ela minevikus

Kommentaare ei ole