{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 25. detsember

  Foto : unsplash / JESHOOTS.COM  Jäär Nagu eilegi,...

 

Foto : unsplash / JESHOOTS.COM

 Jäär

Nagu eilegi, oled sa ikka veel kõigi ja kõige suhtes liiga kriitiliselt meelestatud ja ütled kõik välja, mida sa mõtled. Ära unusta ainult huumorit kasutada, nii ei tee sa teistele vähem haiget oma sõnadega. Ja väldi ka teiste kulul nalja tegemist, sa tead ju küll, kui palju see haiget võib teha. Aga võib-olla ongi see sinu eesmärk? Vaata ainult ette ja ära mine üle piiri. 

 

Sõnn

Taevas on ka täna sinu vastu armuline ja heatahtlik, seega, kui sa elus on viimasel ajal olnud rasked ja pingelised ajad, siis nüüd on hea võimalus rääkida lihtsalt kõik südame pealt ära. Kasvõi mõne lähedasega rääkides: mida rohkem sa räägid, seda kergemini sa end tunned ja seda lihtsamaks su olukord muutub, isegi, kui see peaks olema liiga stressirohke sinu jaoks. Lahendused ei ole enam kaugel ja kõik laabub. Ole lihtsalt kannatlik.

 

Kaksikud

Sa ei ole täna nii närviline, kui eile, aga sul on raske omaenese tunnete ja emotsioonidega toime tulla, sest sa ei oska puhata. Sulle ei meeldi niisama istuda ja mitte midagi teha, sa tahad kõike teha ja kõike kontrollida.  


Vähk

Sa oled sodiaagi kõige emotsionaalsem ja tundlikum märk. Kuu, kes määrab tundlikkuse, valitseb sind. Täna aga suudad sa end paremini kontrollida, juba selleks, et mitte rikkuda head kodust õhkkonda ja ka sellepärast, et sa tead, et su lähedastele ei meeldi see, kui sa nii tundlik oled ja kõike isiklikult võtad. 

 

 

Lõvi

Täna on jõulud ja sa tunned end hästi. Jõulud muudavad sind nostalgiliseks. Sa võid muutuda liiga emotsionaalseks. Ilus päev on sind ees ootamas. Naudi seda.

 

Neitsi

Sulle meeldib analüüsida kõike ja teiste ja enda tundeid ja mõtteid lahti harutada. Tihti paned sa ennast ise selle tõttu märtri rolli. Sulle ei meeldi lasta emotsioonidel enda üle võimust saada. Sa tahad kõike kontrollida. Katsu täna olla siiski teiste ja iseenda vastu parem.

 

Kaalud

Sina tead alati, kuidas oma tundeid välja näidata nendele, kellest sa hoolid ja kes on sulle kallid. Mõnikord võid sa isegi liiale minna. Aga see ei häiri sind sugugi, sest sa lihtsalt oled selline. Sa armastad inimesi ja oled teiste vastu hea. Loodame, et ka teised vastavad sulle täna samaga ja oskavad olla tänulikud kõige hea eest, mida sa nende jaoks teed.

 

Skorpion

Ka sina oled üks sodiaagi emotsionaalsematest tähemärkidest, mõnikord suudad sa end siiski kokku võtta ja ei lase midagi välja paista sellest, mida sa tunned. Sulle ei meeldi, kui teised loevad sind nagu avatud raamatut. Välja arvatud juhul, kui sa oled koos inimestega, keda sa hästi tunned ja keda sa usaldad nagu näiteks sinu pere ja lähedased. Ja nagu täna ongi just selline päev, siis oled sa just selline, et sinu kohalolek valmistab teistele rõõmu.

 

 

Ambur

See, mis sulle meeldib, on teadmine, et su lähedased hoolivad sinust ja sa oled nende jaoks vajalik. Lähedased inimesed ei ole sind unustanud ja sellepärast tunned sa end täna hästi. 


Kaljukits

Jõulud on laste jaoks ja kõikide nende jaoks, kes oma hinges on säilitanud lapsemeelsuse. Seega on jõulud meie kõigi jaoks, sest meis kõigis on alles natukenegi seda last, kes me kunagi olime. Naudi seda päeva. Kui sa oled üksi, siis vaata mõnda head filmi ja tee endale ilus päev. Kuu on ikka veel Neitsi ja peaks sulle tooma palju õnne ja rõõmu tänaseks päevaks.


Veevalaja

Täna veedad sa palju aega oma mõtetes olles. Sa mõtled möödunu üle ja selle peale, mis sind ees ootamas on. Aastalõpp ongi selleks, et teha kokkuvõte. Teistele võib tunduda, et sa oled eemalolev ja reserveeritud täna, katsu siiski mitte liiga kauaks oma nurka jääda ja ära unusta hoolitseda oma lähedaste eest.

 

Kalad

Sina oma tundeid ei varja, eriti sellepärast, et laine löövad sul tihti sul üle pea. Täna valdavad sind mitmed erinevad tunded, mis on seotud suurel määral käesolevate jõuludega ning lähedaste inimestega. Sa mõtled kõikidele ühistele hetkedele. Lähedased ei ole sind unustanud ja sa tunned end täna hästi.



 

 

 

 

 

 

 



 

 





 

 

Kommentaare ei ole