{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 24. detsember

  Foto : unsplash / Lynda Hinton Jäär  Kuu on Neits...

 

Foto : unsplash / Lynda Hinton

Jäär

 Kuu on Neitsis, mitmed teisedki planeedid viibivad Maamärkides ja sellepärast ei tule tänane jõuluõhtu sinu jaoks just kõige imelisem. Sa pöörad liiga palju tähelepanu teiste hoiakule, sellele, mida nad ütlevad ja kuidas nad käituvad ja oled üldse liiga kriitiline. Sa leiad kõigis vigu ja hakkad jõuad nii kaugele, et hakkad isegi ennast süüdistama. Ära riku oma jõuluõhtut ära, hinga sügavalt sisse, võta asju rahulikult ja mis siis, kui asjad ei lähe täpselt nii nagu sina oleksid seda soovinud. 


Sõnn

Praegune planeetide seis ei saakski olla sinu jaoks parem, sest Kuu Neitsis toob sinu ellu rõõmu ja õnne. Ka teised planeedid on Maamärkides ja teevad kõik, et tänane päev tuleks ilus. Jõuluõhtu peaks tulema imeline. Võib-olla mõned väikesed isiklikud probleemid võivad tekkida aga katsu need nii ruttu unustada, kui võimalik ja ära mõtle asjadele, mis võtavad tuju ära. Jõulud on ilus aeg.

 

Kaksikud

Terve tänase päeva ajab üks toimetus teist taga, ei ole kindel, et sa jõuad kõik ära teha aga sa ei puhka hetkegi ja tänu sellele väsid lõpuks ära. Ja selle all kannatavad kõige rohkem sinu närvid. Sa lihtsalt tahad, et kõik oleks nii nagu peab. Loodetavasti tead sa, mida sa teed ja et kõik läheb hästi. Hoia oma tervist ja ära unusta end soojalt riidesse panna.

 

Vähk

Sa oled õnnelik, sest lähedased on sinu ümber ja sa tead, et sa ei ole üksi. Mõned inimesed ainult, kes täna jõuluõhtut sinuga koos veedavad, ei ole võib-olla sulle meele järele ja võivad käituda ebameeldivalt. Vähemalt sina ise kardad seda ja võib juhtuda, et sa ei eksi. Kindel on aga see, et sa peaksid olema enesekindlam ja sisendama endale, et kõik läheb lõpuks ikkagi hästi. Sa ei pea teistele muljet avaldama. 

 

 

Lõvi

Sa oled hästi pragmaatiline, hästi organiseeritud täna ja ei taha, et miski tuleks rikkuma sinu päevaplaani. Kõik peab minema just nii nagu sina oled seda otsustanud. Üldiselt ei tohikski midagi juhtuda, muidugi tingimusel, et sa ei muutu ise liiga nõudlikuks oma lähedaste suhtes ja ei oota, et nad riietaksid end just nii nagu sina seda tahad. Kuidas ka ei ole, sa ei ole päris rahul kõigega täna ja ei suuda seda teiste eest varjata. Katsu võtta asju rahulikumalt täna ja ära riku teist jõuluõhtut ära.

 

Neitsi

Kuu on praegu sinu märgis ja selle tõttu oled sa täna head energiat täis. Võib-olla mitte kohe hommikul aga päeva möödudes tunned sa seda rohkem. Sa tunned mõnusat ootusärevust eelseisva jõuluõhtu ees ja võib muutuda selle tõttu natuke närvilisemaks. Katsu leida aega natukenegi selleks, et puhata. Sinu elu ei sõltu tänasest õhtust. 

 

Kaalud

Sind häirib see, et sul ei lasta tegeleda jõuluõhtu ettevalmistustega ja teised teevad kõik, sina pead ainult pealt vaatama. Aga sa ei jäta ja sekkud ikkagi ning kritiseerid kõike, mida tehakse ja muutud pikapeale ainult närvilisemaks. Kui just mitte seekord ei ole sina see, kes peab kõik ise organiseerima ja tegema juba mitmendat päeva. Sellisel juhul oled sa ilmselt teinud rohkem, kui vaja ja oled lihtsalt väsinud. 


Skorpion

Ära üldse muretse, kõik läheb hästi ja sind on ees ootamas ilus jõuluõhtu, täis head energiat, isegi, kui mõni inimene seltskonnast ei ole sulle päris meele järele. Ära pööra talle lihtsalt tähelepanu ja tegele rohkem oma lähedastega, eriti nendega, kellega sa saad hästi läbi. 

 

 


Ambur

Kuu Neitsis on märgiks, et tänane päev ja eesolev jõuluõhtu on sulle väga olulised. Sa tahad, et kõik oleks ilus ja nii nagu peab ja tegeled kogu aeg jõuluõhtu ettevalmistustega. Sulle meeldib see kõik tavaliselt aga ära end täna liiga palju ära väsita. Ja ära võta kõike nii isiklikult.

 

Kaljukits

Tänane päev on sinu jaoks hästi organiseeritud ja sa oled tegelenud ka väiksemate pisiasjadega. Aga sa pöörad liiga palju tähelepanu kõigele ja tahad kõike ise üle kontrollida. Katsu võtta asju rahulikumalt, kõik läheb hästi.

 

Veevalaja

Maamärkide energia domineerib täna ja selle tõttu pead sa jääma kahe jalaga maa peale ning eelistama materiaalset, selle asemel, et tegeleda omavaheliste suhetega. Sa pöörad liiga palju tähelepanu väikestele detailidele ja võid ärrituda isegi millegi pärast, mis pole seda üldse väärt. Ära pinguta üle.

 

Kalad

Täna õhtul oled sa koos nendega, kes on sulle tähtsad. Võib-olla on see ainult sinu kallim, võib-olla on see sinu pere, igal juhul ei ole seltskond väga suur aga sina oled õnnelik. Jõuluõhtu tuleb perekeskne. 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 



Kommentaare ei ole