{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 13. detsember

Foto : unsplash / Nonki Azariah    Jäär Armastus. T...

Foto : unsplash / Nonki Azariah


 

 Jäär

Armastus. Tänasel on sulle varuks üsna meeldivaid üllatusi. Töö. Sa ei ole just kõige paremas tujus. Ära ärrita liiga palju teisi, nemad ei ole selles süüdi. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ees on suuremad kulutused ja veelgi suuremad sissetulekud. 

Väike nõuanne: ära kadesta vaid tee ise

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev ei tohiks probleeme kaasa tuua. Töö. Suhe töökaaslastega pole praegu just kõige parem. Tervis. Sa tead, kuidas oma tervise eest hoolitseda kõige paremini. Raha. Lõpuks ometi jõuab rahalaev kohale.

Väike nõuanne: unusta kõik oma mured

 

Kaksikud

Armastus. Kui sa tahad oma suhet paremaks muuta, siis ole hea ja hoolitsev oma elukaaslase vastu. Töö. Sa oled rahutu ilma, et sa teaksid selle põhjust. Tervis. Täna oled sa heas vormis. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema tasapisi ja tänu sellele leiad sa tagasi oma naeratuse.

Väike nõuanne: tunne huvi oma lähedaste käekäigu vastu ja helista neile

 

Vähk

Armastus. Sa oled rahulik ja naudid elu sellisena nagu ta on. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head tuleviku väljavaated. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Jupiter toob sulle head õnne ja viib ühe su suurema unistuse täide.

Väike nõuanne: selleks, et võita, pead sa pingutama

 

 

Lõvi

Armastus. Mõttevahetused kallimaga on pigem intellektuaalset laadi. Töö. Hea edu saadab sind tööalases elus. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja tegeleda spordiga. Raha. Sul avaneb võimalus hakata suuremaid plaane tegema.

Väike nõuanne: vaata päikese poole, siis jäävad varjud selja taha

 

Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks tulema eriti romantiline. Töö. Viivitused ja takistused mõjuvad sulle ärritavalt, sa ei jaksa päeva lõppu ära oodata. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära söö liiga palju rasvast ja magusat. Raha. Väga hea periood on sinu elus algamas, otsi võimalusi oma kapitali investeerimiseks.

Väike nõuanne:  naudi tänast päeva ja ära muretse tuleviku pärast


Kaalud

Armastus. Sa tahaksid oma ellu põnevust ja oled valmis flirtima ka töökaaslastega. Töö. Mõned ootamatused võivad tekkida: mida kiiremini sa kohaned uue olukorraga, seda suuremat kasu see sulle kaasa toob. Tervis. Terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Hea õnn naeratab sulle nii palju, et sa äratad teistes kadedust.

Väike nõuanne: ära lase teiste kriitikal oma päeva rikkuda


Skorpion

Armastus. Sa naudid elu kallima kõrval ja oled endaga üsna rahul. Töö. Praegune periood on üsna stressirohke. Tervis. Liigu rohkem ja ära unusta sporti teha. Raha. Su rahaline seis hakkab paranema ja su sissetulekud kasvama.

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega, kelle silmaring on liiga kitsas

 


Ambur

Armastus. Sa oled oma eluga hetkel rahul. Töö. Praegu on töö juures üsna kiired ajad. Tervis. Katsu rohkem sporti teha, see parandab nii vaimset, kui füüsilist enesetunnet. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: katsu mõista ka teiste vaatenurka


Kaljukits

Armastus. Täna oled sa üsna rahul ja muretu ning naudid oma elu. Töö. Hoidu liigsest impulsiivsusest ja ära hakka teiste probleeme lahendama. Tervis. Puhka rohkem. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: ümbritse end nendega, kes panevad sind ennast hästi tundma


Veevalaja

Armastus. Täna võib su ellu tulla suur armastus. Töö. Isegi, kui su praegune töökoht ei vasta sinu ootustele, ära torma kohe töölepingut lõpetama. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Ava silmad, head võimalused ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Kalad

Armastus. Õnn ja harmoonia valitsevad sinu paarisuhtes. Töö. Mõned kolleegid ärritavad sind. Tervis. Tervis ei tohiks sulle probleeme tekitada täna. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära investeeri täna.

Väike nõuanne: kõik juhtub mingil põhjusel

Kommentaare ei ole