{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Mida näed sina pildil? Sinu vastus võib viidata sellele, kuidas sinu aju töötab

  Pead sa ennast pigem positiivseks ja optimistlikuks inimeseks või arvad sa, et oled pigem realist? Loomulikult on inimesel olemas...

 



Pead sa ennast pigem positiivseks ja optimistlikuks inimeseks või arvad sa, et oled pigem realist?

Loomulikult on inimesel olemas mõlemad need tunnetused, ent kindlasti on üks, mis on tugevam ja mis omakorda mõjutab meie iseloomu.

See test võib sul aidata aru saada, kuidas sinu aju toimib ja mismoodi see määrab sinu enda elu ja homse päeva.



Pildil olev illustratsioon on tehtud meelega, selgitamaks välja seda, millisel moel on võimalik näha elu mitut moodi. Pilt sai kuulsaks XIX. sajandil tänu Ameerika psühholoogile Joseph Jastrow'le, kes kasutas antud pilti oma raamatus "Fact and Fiction in Psychology".

Sageli näeme me asju hoopis teistmoodi, kui teised ja mõistmine, miks see nii on, on väga huvitav. See ongi testi eesmärk - aidata sul mõista, kuidas sina näed reaalsust ja mismoodi mõjutab see sinu isiksust.

Oled sa valmis? Testi on üsna lihtne teha, vaata allolevat pilti ja jäta meelde, mida sa kõige esimesena pildil näed!




Kas sa näed parti või jänest? 
 

Kui sa nägid esimesena...


Jänest


Sa oled realist. Sa näed maailma täpselt sellisena, nagu ta on ja otsid parimat võimalust, et edasi elada siis, kui elu ei vasta kõikidele su ootustele. Sa oled teinud palju tööd, et ennast paremini mõista ja samuti kindlaks määrata oma piire.

Need inimesed, kellega sa läbi käid, peavad sind väga targaks ja intelligentseks, sest sa kasutad loogikat, mitte ainult iseendale, vaid ka selleks, et juhatada teisi õigele teele.

Sinu ettevõtlikkus, sinu enesekindlus ja kohusetunne on need tugevad omadused, mis aitavad sul edasi jõuda ja viivad sind alati tippu, isegi, kui see peaks võtma oma aja.


Part


Sa oled suur optimist. Isegi, kui sa oled teadlik, et elu ei ole alati roosa, katsud sa muuta reaalset elu selliseks, mis vastaks su unistustele, kasutades selleks optimismi. Sinu jaoks on klaas alati pooleldi täis ja sa ei lase elus ette tulevatel äpardustel end alla suruda, sa oled otsustanud viia oma unistused ellu ja sa teed seda.

Sinu hea tuju on nakkav. Sa oled nagu valgus teiste inimeste elus, sest sa aitad neil näha asju selgema pilduda ja annad neile tagasi eneseusu ja lootuse.

Sinu loominguline külg on see, mis juhatab sind elus ja aitab sul näha elus kõige paremaid võimalusi. Sellepärast ei saa mitte miski sind takistada, sest sa oled alati valmis uuesti alustama.


Mõlemaid


Kui sa nägid kohe nii parti, kui jänest, siis on see suurepärane! See näitab, et sa oled samaaegselt nii optimist, kui realist ja suudad tasakaalustada mõlemad oskused selleks, et juhatada oma elu parimal võimalikul moel.

Isegi, kui sa näed elu sellisena, nagu ta on, hoiad sa alal positiivset mõtlemist ja mõtled loomingulistele lahendustele, mis aitaksid lahendada su probleeme. See oskus aitab sul suhteid luua nende inimestega, kellega sa väga lähedaseid suhteid lood ja muudab su elu palju õnnelikumaks ja paremaks.

Kommentaare ei ole