{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas panna küüned kiiremini kasvama ja teha nad tugevaks?

  K üüntel on naiste ilu juures oluline osa ent mitte kõik ei suuda endale saada ilusaid pikka küüsi. Küüned võivad hapraks muutuda...

 


Küüntel on naiste ilu juures oluline osa ent mitte kõik ei suuda endale saada ilusaid pikka küüsi.

Küüned võivad hapraks muutuda tänu mitmetele erinevatele tegurteile: vesi, puhastusvahendid, UV-kiired, külm ilm jne.) Kõik see võib muuta küüned hapraks ja katkisteks.

Sellest hoolimata on täiesti võimalik looduslike vahendite abil muuta küüned tugevamaks.

Siin üks looduslik retsept, mis lubab muuta küüned tugevamaks vaid paari nädalaga :



Koostisained:

Värskelt pressitud apelsini mahl

1 peeneks hakitud küüslaugu küüs

2 sl oliivõli


Valmistusviis:

Segage kausis apelsinimahl ja küüslauk. Kasta küüned 10 minutiks sellesse segusse, ning seejärel kastke nad teise kaussi, kuhu olete eelnevalt valanud oliiviõli. Korrake seda protseduuri igapäev kahe nädala jooksul.


Kuidas see toimib? 


Tänu oma C vitamiini sisaldusele apelsinimahl stimuleerib küünekasvu ja soodustab kollageeni tootmist. Apelsinimahl sisaldab toitaineid, nagu foolhape, mis mängib olulist rolli küünte kasvus.

Oliiviõli tugevdab ja kaitseb küüntes leiduvat keratiini. Et saada tugevaid ja terveid küüsi, tuleb neid regulaarselt niisutada. Õli kasutamine küüntel toidab neid põhjalikult ja muudab nad tugevamaks.

Küüslauk sisaldab väävlit, mis muudab küüned tugevamaks. Küüslauk on looduslik ravim, et ravida katkisi, hapraid ja läiketa küüsi.







Kommentaare ei ole