{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 28.detsember

  Foto : unsplash / nine koepfer Jäär Armastus. Tul...

 

Foto : unsplash / nine koepfer

Jäär

Armastus. Tule nüüd ruttu oma unistustepilvelt maha ja ela päris elus. Ära oota nii palju teistelt ja su elu muutub paremaks. Töö. Jätka pingutusi ja katsu ajast kinni pidada. Tervis. Täna tunned sa suuremat väsimust. Katsu võtta aega puhkamiseks. Raha. Hoia oma rahaasjadel silma peal.

Väike nõuanne: suhtle rohkem oma lähedastega. Nii leiad sa oma hingerahu tagasi

 

Sõnn

Armastus. Jälgi rohkem oma käitumist. Töö. Sind jätkub igale poole ja mitte keegi ei saa ilma sinuta läbi. Tervis. Hoidu igasugustest liialdustest ja katsu muuta oma eluviise paremaks. Raha. Viimasel ajal kulub raha liiga palju, katsu oma kulutused üles märkida.

Väike nõuanne: sa ei saa kaotatud aega tagasi

 

Kaksikud

Armastus. Ära katsu muuta iga hinna eest seda, mida sa muuta ei saa. Töö. Sul on liiga palju muid muresid ja sul on pigem raskusi keskendumisega. Sa ei suuda tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Katsu jääda kõiges tasakaalukaks. Raha. Su majanduslik seis ei ole kõige parem hetkel. 

Väike nõuanne: usalda iseennast rohkem

 

Vähk

Armastus. Su praegune elu ei rahulda sind enam ja sa tahad avastada uusi silmapiire. Töö. Sa oled motiveeritud ja ambitsioonikas. Tervis. Miski rõhub sind ilma, et sa isegi teaksid põhjust. Raha. Hoidu kiusatustest.

Väike nõuanne: hoia ennast

 

 

Lõvi

Armastus. Planeedid ei too sulle praegu head õnne ja sellepärast võib tekkida liiga palju arusaamatusi ning lahkhelisid. Töö. Ole valmis muutustega ruttu kohanema. Tervis. Hoia rohkem oma tervist, su immuunsus ei ole hetkel kõige tugevam. Raha. Ära muutu liiga ahneks.

Väike nõuanne: ära torma kogu aeg elus, nii jääb sul kõik oluline nägemata

 

Neitsi

Armastus. Ära võta ühtegi olulist otsust täna vastu. Töö. Oota, kuni see tööpäev läbi saab: õnneks kõik päevad ei ole vennad. Tervis. Ära unusta kuuma teed juua. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole.

Väike nõuanne: kõike ei saa ette näha

 

Kaalud

Armastus. Kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära. Töö. Asjad hakkavad sinu kasuks liikuma. Tervis. Mõned väikesed terviseprobleemid võivad tekkida. Raha. Ole mõistlikum, sest lotoga sa täna ei võida.

Väike nõuanne: see, mis on tähtis sulle, ei ole sama oluline teistele

 

Skorpion

Armastus. Sa oled liiga nõudlik ja ei oska mööndusi teha. Mitte keegi ei ole sulle meele järgi. Töö. Täiesti tavaline päev on sind ees ootamas. Tervis. Katsu tervislikumalt toituda. Raha. Sul on viimasel ajal raske kokkuhoidlikum olla.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu

 

 

 

Ambur

Armastus. Sul on raske uut lehte keerata, su mõtted on ikka veel minevikus ühe teatud inimesega. Töö. Kuula teiste nõuandeid. Tervis. Ära söö ükskõik mida. Raha. Sa oled liiga optimistlikult häälestatud.

Väike nõuanne: ära unusta oma sõpru

 

Kaljukits

Armastus. Su paarisuhe ei valmista sulle hetkel mingit muret. Töö. Sul pole tuju ja sa tunned igavust. tervis. Sind vaevab energiapuudus ja sa  tahad lihtsalt, et teised sind rahule jätaks. Raha. Katsu kõik oma kulutused üle kirjutada.

Väike nõuanne: tee rohkem järeleandmisi

 

Veevalaja

Armastus. Ära ülista liiga palju oma kallimat, ka temal on omad vead ja puudused. Töö. Sa oled valmis suurteks tegudeks. Tervis. Katsu rohkem sporti teha. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga ja ära lase teistel oma tuju rikkuda


Kalad

Armastus. Sa oled eemalolevam viimasel ajal ja su elukaaslane on hakanud muretsema. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Sa vajad puhkust. Raha. Mõned suuremad kulutused võivad tekkida. 

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat

Kommentaare ei ole