{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa oled analüütilise või intuitiivse meelega? Tee test ja saa teada!

  Me võime alati tõlgendada elus aset leidvaid ja meie ümber toimuvaid sündmusi kas intuitiivselt või analüütiliselt aga alati on üks...

 



Me võime alati tõlgendada elus aset leidvaid ja meie ümber toimuvaid sündmusi kas intuitiivselt või analüütiliselt aga alati on üks külgedest, mis on iga inimese juures domineerivam.

Kuidas sinuga on? Kas sa oled pigem intuitiivne või lähtud intellektuaalsest vaatenurgast?

Vaata allolevat pilti mõne sekundi jooksul ja pane tähele, mida sa esimesena pildil näed.




Mis oli esimene asi, mis sulle silma hakkas? Kas see oli tüdruku nägu, lillevaas või hoopis õun?

Kui sa nägid esimesena ...

Tüdruku nägu

Sa oled kahtlemata intuitiivne inimene, kes teab alati, mida teha, isegi, kui alati ei suuda sa seda ise ka endale seletada. See on väga hea omadus aga alati võib sinu elus juhtuda ka ootamatuid sündmusi. Ent see kõik ei loe midagi, sest sa oled optimistlik inimene ja tead, et isegi, kui sa peaksid eksima, siis võid sa alati teha hiljem midagi paremini.

Sinu hingeline side iseendaga on väga tugev. Ka siis, kui asjadele ei leidu loogilist seletust, tahad sa usaldada oma intuitsiooni, sest sa oled kindel, et just see aitab sul teha õigeid lahendusi ja valida parema ja õigema tee.


Lillevaas

Sa oled analüütilise meelega ja tahad alati kõike kontrolli all hoida, nii seda, mis toimub sinu enda sees, kui ka seda, mis leiab aset sinu ümber. Mõnikord aga muudab see otsusta vastuvõtmise raskeks.

Kuna sa ei pööra palju tähelepanu oma intuitsioonile, siis kõike, mida sa teed, teed sa piinliku täpsusega, nähes võimalikke tulemusi juba ette. Selline tegevus mõjub sulle rahustavalt, ent kui elu ei peaks järgnema sinu ettekirjutustele ja kui sa pead olude sunnil korda saatma mõne muutuse, siis võib see sind mõneks ajaks lausa halvata. Ent sinu võime hinnata reaalsust aitab sul leida parimat võimalikku teed oma elus.

Õun

Kui sa nägid kõigepealt õuna, siis oled sa suuteline tasakaalustama oma analüütilised ja intuitiivsed võimed. Sul on oskus kuulata oma intuitsiooni ilma, et sa kaotaksid silmist reaalsust.

See oskus tuleb sulle mitmes valdkonnas kasuks. See võimaldab sul jääda positiivseks maailmas, mis sind ümbritseb, oma suhetes teiste inimestega ja iseendaga. Tänu sellele võimele, oled sa väga hinnatud teiste inimeste poolt ja sinu arvamust küsitakse tihti. Sulle meeldib teisi inimesi aidata aga sa pead ette vaatama, et sa ei annaks liiga palju neile inimestele, kes sinuga suhtlevad üksnes isiklikust huvist ja siis, kui nad sinult midagi tahavad.

Kommentaare ei ole