{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 1. detsember

Foto : unsplash / JESHOOTS.COM    Jäär Armastus. Sa...

Foto : unsplash / JESHOOTS.COM

 

 Jäär

Armastus. Sa tead, kuidas muuta oma suhet lähedasemaks ning rääkida delikaatsematest teemadest. Töö. Hea energia saadab sind praegu, sinu käes õnnestub kõik, võib-olla oleks aeg võtta julgus kokku ja rääkida ülemusega palgakõrgendusest? Tervis. Katsu veeta rohkem aega koduseinte vahel ja unusta täiesti kõik muu. Lülita telefon välja ja mõtle häid mõtteid. Raha. Hea õnn saadab sind täna rahaasjades, sa võid leida võimalusi, kuidas oma sissetulekuid suurendada.

Väike nõuanne: unusta vabandused ja tegutse.

 

Sõnn

Armastus. Ka need paarid, kelle suhe pole just kõige parem, leiavad täna üle pika aja ühise keele. Töö. Ära muutu nii autoritaarseks, see ei sobi sulle ja rikub su suhteid teistega. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Katsu organiseerida oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: mõtle kaks korda päevas millelegi, mis teeb sind tõeliselt õnnelikuks. 

 

Kaksikud

Armastus. Sa ei ole kindel, kas suudad veeta kogu oma elu ainult ühe inimese kõrval. Töö. Sa tunned igavust, rutiini mõjub sulle väsitavalt, sa leiad, et oled palju ambitsioonikam. Tervis. Väsimus kimbutab sind, katsu rohkem puhata. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: kunagi ei ole liiga hilja.

 

Vähk

Armastus. Ära võta teist inimest, kui enda omandit. Igal inimesel on õigus oma eraelule. Töö. Hoidu rivaalitsemisest. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Raha. Väga hea õnn saadab sind rahaasjades täna. 

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

 

 

 

Lõvi

Armastus. Ära tee liiga palju järeleandmisi. Töö. Kasuta oma tutvusi ära, täna võib sul neid vaja minna. Tervis. Ära söö liiga palju punast liha. Raha. Tänasest hakkab su majanduslik seis paranema. 

Väike nõuanne: ära katsu kõigile muljet avaldada ja ole sina ise.

 

Neitsi

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa oled praegu õnnelik. Töö. Kui su praegune töö ei vasta sinu ootustele, otsi muid võimalusi. Tervis. Su tervis oleks palju parem, kui sa ei liialdaks söömisega. Raha. Väga head väljavaated on sul praegusel hetkel.

Väike nõuanne: ära ela liiga palju minevikus.

 

Kaalud

Armastus. Sa oled rahutum viimasel ajal ja ei tea, mis sind muretsema paneb. Töö. Sa suudad teha mitut asja korraga ja sinu tööd tunnustatakse. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama nüüd kaduma. Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema, sest head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile oma plaanidest.

 

Skorpion

Armastus. Sa ei kingi oma südant nii lihtsalt mitte kellelegi. Sa ei taha, et keegi sinu tunnetega mängiks. Töö. Räägi palgatõusust ülemustega. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust. Raha. Su rahaasjad hakkavad vaikselt paranema. 

Väike nõuanne: kui sa midagi ei muuda, siis ei muutu mitte miski.

 

 

 

Ambur

Armastus. Vali paremini oma sõnu, sa oled muutunud liiga sarkastiliseks. Töö. Katsu uusi väljakutseid leida. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Leia võimalusi raha paremaks paigutamiseks.

Väike nõuanne: tänane päev ei kordu enam iialgi, ära raiska seda muretsemise peale.

 

Kaljukits

Armastus. Sa mõtled rohkem peaga, kui südamega. Töö. Ära ehita õhulosse. Tervis. Heida varem magama, kui sa ei taha ennast täiesti ära kurnata. Raha. Kõik peaks praegu hästi minema.

Väike nõuanne: usu, et kõik on võimalik.


Veevalaja

Armastus. Sa mõtled oma suhte tuleviku üle ja kaalud läbi kõik poolt ja vastu argumendid. Töö. Ära võta liiga palju riske ja ära ole liiga kannatamatu. Tervis. Ära ärritu iga asja pärast, see ei ole hea su tervisele. Raha. Peatselt peaksid sa saama suurema summa raha.

Väike nõuanne: seal, kus on sinu mõtted, on ka sinu süda.


Kalad

Armastus. Sa tahaksid vaheldust ja võid minna vaatama, kas mujal on rohi rohelisem. Töö. Sa kaitsed oma huve küünte ja hammastega. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Sa võiksid hakata mõtlema investeerimise peale.

Väike nõuanne: kogu su elu sõltub sinu mõtteviisist.

Kommentaare ei ole