{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse 2022. aasta horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Serge Van Neck

Kaljukits

Sellel aastal liigud sa edasi lootuses edu saavutada ja sa tead täpselt, kuidas leida võimalusi, mis aitavad sul oma unistusi teoks teha, eriti jaanuarist mai keskpaigani. Sa oled sellel aastal sama pragmaatiline nagu alati, ennetad kõiki võimalikke takistusi. Ãœlejäänud aastast oled sa kahevahel: sa tunned vajadust oma eluga edasi liikuda ja samal ajal ei suuda otsusele jõuda, kas sa ei peaks kõike nullist alustama. Tõeline dilemma. 

Kõige parem periood tööalases elus on jaanuarist kuni maikuu keskpaigani, sellel ajal leiavad aset su elus kohtumised inimestega, kes sulle karjääri tegemise  juures kasuks võivad tulla ning mõned head võimalused avanevad. Ãœlejäänud aasta jooksul pead sa tegelema rohkem oma pereasjadega. 

 

 

Armastuses on hea aeg 25. jaanuarist kuni 6. märtsini, 29. maist kuni 23. juunini ja 6. septembrist kuni 29. septembrini. Siis saadab sind väga hea õnn ja kõik võimalused on avatud. 

Raha: sellel aastal tuled sa oma rahaasjadega väga hästi toime. Hea õnn saadab sind 29. maist kuni 23. juunini ning 6 - 29. septembrini. Sellel perioodil vali välja oma unistuste maja, mille sa oma lastelastele pärandad. 

Kommentaare ei ole